Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Φενέρμπαχτσε: Με Γκούντουριτς-Μπαρτέλ στο «ΟΑΚΑ»

Φενέρμπαχτσε: Με Γκούντουριτς-Μπαρτέλ στο «ΟΑΚΑ»

Φενέρμπαχτσε

Την Πέμπτη το βράδυ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague. Ο προπονητής των Τούρκων, Σάσα Τζόρτζεβιτς, που ήταν στο «τιμόνι» των πρασίνων τη σεζόν 2015-16 έρχεται αυτή τη φορά ως αντίπαλος.

Ο Σέρβος θα έχει στη διάθεσή του τους Γκούντουριτς και Μπαρτέλ οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στην νικηφόρα πρεμιέρα. Ο κόουτς μίλησε για τις επιστροφές και για το ματς αναφερόμενος και στην καυτή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε:

«Κάποιοι παίκτες μας, ανάμεσά τους ο Γκούντουριτς και ο Μπάρτελ, επιστρέφουν από τραυματισμό και θα είναι διαθέσιμοι. Θα πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να προσπαθήσουμε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να παίξει τρανζίσιον. Τα επιθετικά ριμπάουντ είναι επίσης ένα από τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού, οπότε θα πρέπει να τα σταματήσουμε. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με εμπειρία και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ. Να είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Θα χρειαστεί να παίξουμε έξυπνα και με ένταση για 40 λεπτά».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…