Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Euroleague: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Ολυμπιακός

Η τέταρτη αγωνιστική της Euroleague έφτασε στο τέλος της. Κέρδισε ο Ολυμπιακός, ήττα για τον ΠΑΟ. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

Η πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague έφτασε στο τέλος της. Ο Ολυμπιακός την τελείωσε απολογισμό μία νίκη και μία ήττα. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από Μπασκόνια και Ρεάλ.

Το τι έγινε στα ματς της Τρίτης και της Τετάρτης στην Euroleague, μπορείτε να το δείτε από το συνοπτικό κείμενο που είχε ετοιμάσει το overfm.gr.

Πάμε τώρα να εστιάσουμε στο τι έγινε το τελευταίο διήμερο. Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που γνωρίζει καλά. Γύρισε στο ματς από το -14 και επικράτησε της Ζαλγκίρις με 83-68. Από την άλλη μεριά ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έφυγε ηττημένος από το «Wizing Center» με 88-65.

Αυτό έχει κάνει εντύπωση είναι η εικόνα της Εφές. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης δε λέει να σηκώσει κεφάλι με αποτέλεσμα να πηγαίνει από τη μία ήττα στην άλλη. Την Παρασκευή έχασε και από την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία παραμένει αήττητη στη διοργάνωση.

Στα άλλα ματς, η Ζενίτ πήγε να χάσει ένα δικό της παιχνίδι, αλλά εν τέλει κέρδισε τη Μπάγερν με 79-71. Η Φενέρμπαχτσε ξέσπασε πάνω στην Ούνικς Καζάν διασύροντας την με 80-41. Επίδοση που φαντάζει η πιο αρνητική στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πέρασε από τη Γαλλία κερδίζοντας τη Βιλερμπάν με 93-85, ενώ η Μπασκόνια επικράτησε εκτός έδρας της Άλμπα με 80-76.

Η ΤΣΣΚΑ κέρδισε δια πυρός και σιδήρου τον Ερυθρό Αστέρα με 78-76 και τέλος, η Μπαρτσελόνα πέρασε από το Μονακό στην παράταση με 85-81.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Πέμπτη (14/10)

Ζενίτ – Μπάγερν 79-71
Φενέρμπαχτσε – Ούνικς Καζάν 80-41
Βιλερμπάν – Μακάμπι 93-85
Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια 76-80

Παρασκευή (15/10)

Μονακό – Μπαρτσελόνα 81-85 (παρ.) 75-75 (κ.δ.)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ερυθρός Αστέρας 78-76
Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας 83-68
Αρμάνι Μιλάνο – Αναντολού Εφές 75-71
Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 88-65

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ)

Vathmologia Euroleague Game 4

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…