Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Για πρώτη φορά εννέα νίκες γηπεδούχων

Euroleague: Για πρώτη φορά εννέα νίκες γηπεδούχων

Euroleague

Η πρώτη αγωνιστική της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της χρονιάς έφτασε στο τέλος της. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το «Palau Blaugrana» με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένα νέο ρεκόρ στη Euroleague.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μας έχει συνηθίσει σε αρκετές εκπλήξεις, αλλά και συγκινήσεις κατά καιρούς. Αυτό ωστόσο που είχαμε πολύ καιρό να δούμε, ήταν να κερδίζουν σε μία αγωνιστική μόνο οι γηπεδούχοι.

Μέχρι πρότινος βλέπαμε οι νίκες σε μία αγωνιστική να μοιράζονται. Σε γηπεδούχους και φιλοξενούμενους. Αυτή την αγωνιστική ωστόσο έγινε κάτι απρόσμενο.

Και οι εννέα γηπεδούχες ομάδες κατάφεραν είτε εύκολα είτε δύσκολα, να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα, με αποτέλεσμα να σημειώσουν ένα νέο ρεκόρ στην Euroleague.

Καμία άλλη φορά δεν είχε συμβεί αυτό και πλέον από το βράδυ της Τετάρτης μπαίνει στην ιστορία της πρώτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτό, ενδεχομένως να μην γινόταν αν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν έφευγαν με σκυμμένο το κεφάλι από τις αναμετρήσεις με Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια αντίστοιχα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…