Κεντρική Διεθνή Eurocup Eurocup Γυναικών: Την Πέμπτη παίζουν οι «αιώνιες»

Eurocup Γυναικών: Την Πέμπτη παίζουν οι «αιώνιες»

Eurocup

Με διαφορά λίγων ωρών αγωνίζονται την Πέμπτη 21/10 για το Eurocup Γυναικών,  ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη θα παίξει στη Ρωσία, κόντρα στην Ενισέι για τη δεύτερη αγωνιστική. Το ματς θα διεξαχθεί στις 15:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί σε Live Straming από τον λογαριασμό της FIBA στο YouTube.

Δεν υπάρχουν προβλήματα για τις «πράσινες», καθώς η Όλγα Χατζηνικολάου αγωνίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στο Μοσχάτο.

Οι Αθηναίες θέλουν να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στον 1ο όμιλο όπου ανήκουν. Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο αγώνα έχασαν από την Πολκοβίτσε με σκορ 64-67.

Ο αγώνας κρίθηκε κυριολεκτικά τα τελευταία δευτερόλεπτα. Ωστόσο παρά την υπερπροσπάθεια και την τρομερή εμφάνιση της Βιντσιλαίου, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε.

Η πλήρης αποστολή του «τριφυλλιού» δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή

Υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός

Παράλληλα ο Ολυμπιακός, υποδέχεται τις «ερυθρόλευκες» του Ερυθρού Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Το παιχνίδι, θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 18:30, με τον overfm.gr να έχει πλήρη κάλυψη του αγώνα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming από το ΟSFP TV , το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube.

Ο Ζίμπαρτς, έχει κενό το απουσιολόγιο του και ελπίζει η ομάδα του να επικρατήσει των Σέρβων παικτριών με καλή εμφάνιση. Μετά και την νίκη της πρώτης αγωνιστικής επί της Μπιντγκοζ, ο Ολυμπιακός, θέλει να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του ομίλου του. Το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν 103-68, με τη Σταμολάμπρου να σημειώνει ηγετική εμφάνιση.

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του.

Η αποστολή των Πειραιωτισσών αποτελείται από τις: Σάιλα Κούπερ, Αλέξις Τόλφρι, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Εβίνα Σταμάτη, Διονυσία Αλεξανδρή, Ελένη Σύρρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Στέλλα Φουράκη, Ιωάννα Δίελα, Ευαγγελία Βαμβακά, Κριστίν Βίτολα, Ρουθ Χάμπλιν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λετονού κόουτς των γηπεδούχων:

«Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Orenburg την πρώτη αγωνιστική. Η ομάδα παίζει γρήγορο, επιθετικό μπάσκετ και πιέζει πολύ, παλεύοντας για κάθε ριμπάουντ και χαμένη μπάλα.

Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος τους κέρδισαν με μεγάλη διαφορά. Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το στυλ παιχνιδιού στην προπόνηση και να συγκεντρωθούμε σε όλο τον αγώνα για να εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις μας.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας»!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…