Κεντρική Γυναίκες EuroCup γυναικών – Αποκλείστηκε και ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

EuroCup γυναικών – Αποκλείστηκε και ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, με τη δεύτερη ήττα του κόντρα στην Ελασίνγκ, αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Eurocup Γυναικών. Οι παίκτριες του Κώστα Κεραμιδά, γνώρισαν την ήττα με σκορ 80-76.

Οι «ασπρόμαυρες», είχαν ηττηθεί και στο ματς της περασμένης τρίτης με σκορ 59-62 κι έτσι δεν περνούν στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στη δεύτερη τη τάξη Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, θα συμμετάσχουν φέτος τόσο οι πρωταθλήτριες του Παναθηναϊκού, όσο και οι δευτεραθλήτριες του Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τις «Δικέφαλες του Βορρά» να προηγούνται στο πρώτο δεκάλεπτο με 24-26.

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ  ωστόσο, δεν άντεξε στην πίεση και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα να ηττηθεί.

Πλέον η ομάδα του κόουτς Κεραμιδά θα αφοσιωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Έτσι, τόσο το κύπελλο, όσο και το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών αποκτούν νέο ενδιαφέρον.

Για τους δυο εγχώριους τίτλους θα παλέψουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ. Οι «Δικέφαλες του Βορρά» θα έχουν τα πλεονεκτήματα ενός καλού προπονητή και ενός καλού ρόστερ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για το παιχνίδι:

«Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στην Τουρκία. Ηττήθηκε και πάλι από την Ελαζίγκ αυτή τη φορά με 80-76 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup Γυναικών.

Δεκάλεπτα: 24-26, 42-42, 60-53, 80-76

ΠΑΟΚ (Κεραμιδάς): Χολιβέι 17, Κιλαζίδου 2, Μακιτάλο 8(2), Παυλοπούλου 13(1), Στεφανάκη, Χαιριστανίδου 7, Καρλάφτη 18(6), Κατσαμούρη 3, Στάνλεϊ 8, Στοϊλκοβιτς, Τόλη.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα πατώντας εδώ  »

Μπορείτε να δείτε όλον τον αγώνα σε επανάληψη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…