Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Νέος μεγάλος συμπαίκτης η «ANES Lines»

Εθνικός: Νέος μεγάλος συμπαίκτης η «ANES Lines»

140926360 1704512976387526 4939020814374115399 n

Ο Εθνικός προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Πειραιά προχώρησε σε μία σημαντική χορηγική συμφωνία, καθώς ανακοινώθηκε η συνεργασία της με την ANES Lines. Η ναυτιλιακή εταιρία θα είναι ο νέος ηχηρός συμπαίκτης των Πειραιωτών τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συμφωνίας με την «Anes Ferries». Η ναυτιλιακή εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική ακτοπλοΐα από το 1979, θα είναι στο πλευρό τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και στην Ακαδημία του Εθνικού.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού, Δημήτρης Καραφαντής, δήλωσε σχετικά: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία, αλλά και προσωπικά τον πρόεδρο της, Αργύρη Κοντό, για τη στήριξη τους στο νέο μοντέλο που θα πορευτεί η μόδα μας.

Με την «Anes Ferries» μας συνδέει ο Πειραιάς και είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, που μία εταιρία που εδρεύει στον Πειραιά θα είναι δίπλα μας και θα πορευτούμε μαζί τη αγωνιστική περίοδο 2021-2022».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Anes Ferries, Αργύρης Κοντός, ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας με τον Εθνικό. Ο Εθνικός είναι μία ομάδα με βαριά φανέλα και από τα ιστορικότερα σωματεία της Ελλάδας. Τη νέα σεζόν θα είμαστε δίπλα τόσο στην ανδρική ομάδα, αλλά και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ως εταιρία μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του αθλητισμού και γι αυτό θέλουμε να σταθούμε δίπλα στον Εθνικό, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην Ακαδημία του και στηρίζει εμπράκτως τα νέα παιδιά».

Ποια είναι η «Anes Feries»

«Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΗΣ “ANES FERRIES” δραστηριοποιείται στην Ελληνική ακτοπλοΐα από το 1979.

Μέχρι το 2006 τα πλοία της Εταιρείας δραστηριοποιούνταν αποκλειστικά στην Γραμμή Ρόδου – Σύμης.

Το 2006 επέκτεινε την δραστηριότητά στην γραμμή Πειραιά – Αίγινα και από το 2013 στις γραμμές των Σποράδων.

Σήμερα η ANES FERRIES δραστηριοποιείται με 4 συνολικά πλοία στις δρομολογιακές γραμμές Βόλου – Σποράδων, Αγ. Κωνσταντινου – Γλύφα Φθιώτιδας – Σποράδες , Μαντούδι Ευβοιας – Σποράδες , Πειραιά – Αίγινας και Ρόδου – Σύμης.

Στόχος της Εταιρείας είναι η περαιτέρω ανάπτυξή της στην ακτοπλοΐα με έμφαση στην ασφάλεια και την συνέπεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στα play off και play out

Η 2η αγωνιστική των play off και η 3η των play out στον Γ’ όμιλο της National League…