Κεντρική NBA Εμπίντ για Σίμονς: «Δεν με ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος»

Εμπίντ για Σίμονς: «Δεν με ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος»

Εμπίντ

Ο Τζοέλ Εμπίντ κλήθηκε να σχολιάσει την συμπεριφορά του Μπεν Σίμονς, ο οποίος τιμωρήθηκε με απουσία από έναν αγώνα.

Ο Τζοέλ Εμπίντ ξεσπάθωσε εναντίον του συμπαίκτη του στους Σίξερς, Σίμονς. Ο τελευταίος, σύμφωνα με τον Σαμς Τσαράνια, αρνήθηκε να πάρει μέρος σε μία αμυντική άσκηση και ο Ρίβερς τον έδιωξε.

Οι άνθρωποι της ομάδας ως τιμωρία τον απέκλεισαν από το ματς της πρεμιέρας κόντρα στους Πέλικανς.

Παρά τις προσπάθειες να μπει ξανά στην ομάδα, ο Σίμονς αποτελεί ξεκάθαρα ξένο σώμα. Φυσικά όλο αυτό το σκηνικό κλήθηκε να σχολιάσει ο σταρ της ομάδας, Τζοέλ Εμπίντ. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου πλέον αυτός ο άνθρωπος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτή την στιγμή, δεν με ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος, ειλικρινά. Κάνει ό,τι θέλει. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο να βοηθάω την ομάδα να παλεύει και να κερδίζει αγώνες, κάθε βράδυ, να ηγούμαι για όλα τα παιδιά. Η χημεία μας εσωτερικά είναι τέλεια, παρά τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες. Όπως είπα, δεν με ενδιαφέρει. Στο τέλος της ημέρας, δεν είναι δουλειά μου να κάνω babysitting. Πληρωνόμαστε για να παλεύουμε κάθε μέρα, να προπονούμαστε και να κερδίζουμε αγώνες. Δεν πληρωνόμαστε για να κάνουμε babysitting σε κάποιον κι είμαι σίγουρος πως έτσι νιώθουν κι οι συμπαίκτες μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…