Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δέδας: «Θέλουμε να φτάσουμε μακριά»

Δέδας: «Θέλουμε να φτάσουμε μακριά»

666 jpg

Ευκαιρία για νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, χαρακτήρισε το ματς της ΑΕΚ με τη Φάλκο, ο Στέφανος Δέδας. Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε ότι το BCL, ενδιαφέρει πολύ την «ομάδα της προσφυγιάς», η οποία θέλει να φτάσει πολύ μακριά. Όπως είπε στις δηλώσεις του, η αρχή μπορεί να γίνει με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Ο κόουτς της «Ένωσης», υπολογίζει μεταξύ άλλων και στις υπηρεσίες του Νίκου Παππά. Ο έμπειρος γκαρντ, κάνει κανονικά προπόνηση εδώ και μέρες και πλέον, μπορεί να αγωνιστεί.

Η ΑΕΚ χρειάζεται τη δυναμική του Έλληνα άσου. Ο Παππάς διαθέτει μεγάλες παραστάσεις αλλά και εμπειρία από ομάδες με πίεση και δύσκολα αποδυτήρια. Έτσι, μπορεί να ηγηθεί της ΑΕΚ και αγωνιστικά αν μείνει υγιής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέδας για το ματς με τη Φάλκο Σομπατέλι:

«Έχουμε αύριο την πρεμιέρα σ’ ένα θεσμό, που αυτονόητα μάς ενδιαφέρει. Θέλουμε να πάμε πολύ μακριά στη διοργάνωση. Αποτελεί για μας μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε με νίκη στον Όμιλο, στο πρώτο από τα έξι ματς της φάσης αυτής.

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που φαινομενικά είναι πιο αδύναμη από μας, αλλά έχει παράδοση στο BCL. Έχει κερδίσει μεγάλους αντιπάλους στο “Arena Savaria”.

Εμείς βελτιώνουμε το ρόστερ μας. Μπαίνει αύριο ο Νίκος Παππάς, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθειά μας. Η νίκη μας είναι προφανώς μονόδρομος.

Κάθε κατοχή είναι σημαντική. Θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/4)

Τα φώτα στο ΣΕΦ Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (18/4). Συγκεκρ…