Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δέδας: «Η έκβαση του αγώνα ήταν δίκαιη»

Δέδας: «Η έκβαση του αγώνα ήταν δίκαιη»

Δέδας δηλώσεις

Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της αναμέτρησης της με τον Άρη , ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

Η ΑΕΚ καρδιοχτύπησε, αλλά πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη με 64-63 και πήρε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Στέφανος Δέδας, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανέφερε ότι είναι περήφανος για την εμφάνιση των Ελλήνων παικτών και τόνισε ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Δέδα:

«Αξίζαμε να κερδίσουμε. Το τελευταίο κομμάτι σίγουρα ήταν κάτι αρνητικό, έχει συμβεί σε όλες τις ομάδες, αυτό το μπλακ άουτ στο τελευταίο δίλεπτο.

Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι η έκβαση του αγώνα ήταν δίκαια. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να βρούμε ρόλους, χημεία, εγώ έπρεπε να αποφασίσω ποιοι θα είναι στην τελευταία επίθεση, είναι κι αυτό μέρος της διαδικασίας.

Η άμυνα ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια καλή, το θετικό είναι αυτό. Το δεύτερο είναι ότι ο Ανγκόλα επέστρεψε και έπαιξε μπροστά στον κόσμο. Πάμε βήμα-βήμα σε αυτό που έχουμε σχεδιάσει. Είμαι περήφανος για τους Έλληνες παίκτες.

Είμαστε κάθε μέρα σε επικοινωνία με τον κ. Αγγελόπουλο και τον κ. Χήνα και κοιτάμε την ελληνική και την ξένη αγορά, για κάθε θέση, όχι όμως ως επείγουσα ενίσχυση. Εξ’ αρχής είχαμε αποφασίσει να προσθέτουμε σιγά-σιγά κομμάτια, ώστε να έχουμε συμπαγή κορμό προς το τέλος».

  • Λαύριο - Απόλλωνας

    Λαύριο – Απόλλων Πάτρας 82-75

    Νίκησε το Λαύριο και έστειλε πιο κοντά στην Elite League τον Απόλλωνα Έπειτα από ένα παιχν…
  • grant panathinaikos paok

    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

    «Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Λαύριο – Απόλλων Πάτρας 82-75

Νίκησε το Λαύριο και έστειλε πιο κοντά στην Elite League τον Απόλλωνα Έπειτα από ένα παιχν…