Κεντρική Basket League Basket – League: Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ – Ηρακλής

Basket – League: Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ – Ηρακλής

Basket League

Στη Θεσσαλονίκη επικεντρώνεται το ενδιαφέρον για την τρίτη αγωνιστική της Basket League. Εκεί, ο Άρης, υποδέχεται τον Κολοσσό. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 και θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους.

Ακόμα, στη συμπρωτεύουσα, θα διεξαχθεί μια τοπική μονομαχία από τα… παλιά. Ο ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον Ηρακλή στο «Παλατάκι» στις 20:00). Οι «ασπρόμαυροι» του Άρη Λυκογιάννη, θέλουν να ξεχάσουν το στραβό τους ξεκίνημα. Ο Έλληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεση τους Λοβ και Κάρτερ. Από την άλλη και οι «κυανόλευκοι», δεν έχουν κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα, καθώς είχαν ένα ρεπό και μια ήττα εντός έδρας από το Περιστέρι με σκορ 79-76.

Η ΑΕΚ, πάει στην Πάτρα, θέλοντας να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο του Απόλλωνα. Έτσι κι αλλιώς, οι Πατρινοί έχουν αρκετά προβλήματα να λύσουν σε αγωνιστικό επίπεδο, με την ΑΕΚ, να θέλει να διπλώσει τις νίκες της.

Τα παιχνίδια της Κυριακής

Ο Ολυμπιακός, υποδέχεται τον Προμηθέα στο ΣΕΦ, με την ψυχολογία των «ερυθρολεύκων» να είναι στα ύψη. Οι Πατρινοί, έχουν δυο νίκες σε ισάριθμα ματς στη Basket League και θέλουν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η Λάρισα, που έχασε τελικά εύκολα από την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική, υποδέχεται το… φορμαρισμένο Λαύριο. Οι δυο ομάδες θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη, με τους Αθηναίους να έχουν τον πρώτο λόγο. Σε δυο αγώνες, έχουν μια νίκη και μια ήττα. Έτσι, η Λάρισα στο δρόμο για την… εύκολη σωτηρία της θέλει να κάνει το 2-1. Από την άλλη το Λαύριο, ψάχνοντας μια θέση στον… ήλιο των play off της Α1, θέλει να κάνει κι εκείνο το 2-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Basket League:

Σάββατο, 16/10

Άρης-Κολοσσός Ρόδου (17:00)
Απόλλων Πάτρας-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-Ηρακλής (20:00)

Κυριακή, 17/10
Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας (17:00)
Λάρισα-Λαύριο (20:00)

Δευτέρα, 18/10
Παναθηναϊκός-Ιωνικός Νικαίας (19:30)

Ρεπό: Περιστέρι

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…