Κεντρική Basket League Basket League: MVP της 4ης αγωνιστικής ο Ρέι

Basket League: MVP της 4ης αγωνιστικής ο Ρέι

Ρέι

Ο Κέντρικ Ρέι ήταν απολαυστικός στη νίκη του Προμηθέα κόντρα στη Λάρισα με 91-77 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός οδήγησε την ομάδα του στη νίκη και κατέκτησε το βραβείο του MVP για πρώτη φορά.

Ο Ρέι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 29 πόντους (5/8δ., 5/8τρ.. 4/4β.), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Μαζί και με τα 7 κερδισμένα φάουλ, ο παίκτης του Λουίς Κασιμίρο συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Και ο νέος Stoiximan MVP έρχεται από την Πάτρα! Μετά τον Νίκο Δίπλαρο του Απόλλωνα Πάτρας Oscar που αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης της πρεμιέρας (μαζί με τους Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού, Ολιβιέ Χάνλαν του Άρη) και της 3ης αγωνιστικής, Stoiximan MVP της 4ης είναι ο Κέντρικ Ρέι του Προμηθέα!

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ, που την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Λάρισας συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ranking (29 πόντοι με 4/4 βολές, 5/8 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, μια ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο και 3 λάθη σε 23’ και 22’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87 (vid)

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα …