Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Άντερσεν: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Άντερσεν: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Άντερσεν

Ο διεθνής Αυστραλός φόργουορντ Ντέιβιντ Άντερσεν, 3 φορές πρωταθλητής Ευρώπης, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση μετά από 23 χρόνια.

Οι δηλώσεις του την ώρα της ανακοίνωσης της απόσυρσής του:

«Ήταν ένα πολύ μακρύ και λαμπρό ταξίδι και μία αντίστοιχη καριέρα. Έζησα εξαιρετικές στιγμές, πολλές περιπέτειες σε πολλά μέρη του κόσμου. Eυχαριστήθηκα κάθε βήμα της διαδρομής και όλες τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν στην πορεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τα αδέρφια μου, τους γονείς, τη γυναίκα μου και όλους εκείνους που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Σε όλους τους φίλους μου που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο για να με δουν να παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια, και προφανώς στους οπαδούς, γι ‘αυτό παίζουμε το παιχνίδι. Ήταν φοβερό ταξίδι. Απόλαυσα κάθε στιγμή του».

Ο Άντερσεν αγωνίστηκε στη Euroleague με Κίντερ, Φενέρμπαχτσε, Σιένα, Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ. Στο ΝΒΑ αγωνίστηκε τη διετία 2009-2011 σε Χιούστον Ρόκετς, Τορόντο Ράπτορς και Σάρλοτ Χόρνετς.

Έφτασε για πρώτη φορά στο τρόπαιο της Euroleague όντας μέλος της Κίντερ Μπολόνια το 2001. Πρόσθεσε ακόμη δύο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2006 και 2008.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…