Κεντρική Μην το χάσεις Ανακοίνωσε τον Μάικλ Ρολ η Καρσίγιακα

Ανακοίνωσε τον Μάικλ Ρολ η Καρσίγιακα

Μάικλ

Η Πινάρ Καρσίγιακα προχώρησε σε μία σημαντική προσθήκη με την απόκτηση του Μάικλ Ρολ. Η Τουρκική ομάδα αγωνίζεται φέτος στο Basketball Champions League και ο Ρολ αναμένεται να την βοηθήσει στους υψηλούς στόχους που έχουν φέτος στη διοργάνωση. Εκεί θα ενσωματωθεί σε ένα ήδη καλό ρόστερ για τα δεδομένα. Συγκεκριμένα θα συνεργαστεί με παίκτες όπως ο ο Εμπαγέ, ο Κόλσον, ο Ερντέν και ο Μπλάκμον.

Ο Μάικλ Ρολ, στα 34 του χρόνια πλέον, φαίνεται – εκτός απροόπτου- να ολοκληρώνει μια σπουδαία καριέρα στην Euroleague. Αγωνίστηκε σε 122 παιχίδια στην διοργάνωση έχοντας διόλου άσχημους μέσους όρους. Συγκεκριμένα έχει 7.3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μαζί με ένα εντυπωσιακό 42.2% στα τρίποντα και 88.9% στις βολές. Όμως, το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται να πέρασε για αυτόν αφού την τελευταία χρονιά (πέρσι) με την Αρμάνι Μιλάνο ήταν συμπληρωματικός, ρίχοντας έτσι τους μέσους όρους του.

Ο 34χρονος περιφερειακός, που φέτος κατέκτησε το Αφρικανικό πρωτάθλημα με την Εθνική Τυνησίας, παρέμενε free agent από τα τέλη του Ιουνίου. Παρ΄όλο που το όνομά του συνδέθηκε με πολλές ομάδες, αυτός επέλεξε να επιστρέψει στην Τουρκία. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί πάλι στην γειτονική χώρα με αρκετές ομάδες. Μεταξύ άλλων η Μπεσίκτας και η Τούρκ Τέλεκομ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε Μην το χάσεις

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …