Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Άλμπα: «Χάνει» για εβδομάδες τον Μάρκους Έρικσον [vid]

Άλμπα: «Χάνει» για εβδομάδες τον Μάρκους Έρικσον [vid]

Έρικσον

Ο Μάρκους Έρικσον θα ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στη μέση. Ο Σουηδός δεινός σουτέρ έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν προβλήματα τραυματισμών και μάλιστα σοβαρών και μάλλον δε λέει να ηρεμήσει.

Ο τραυματισμός αυτός είναι απροσδιόριστος ακόμη ως προς τον χρόνο που θα μείνει εκτός αγωνιστηκής δράσης. Οι άνθρωποι τις ομάδας ενημέρωσαν ότι ο παίκτης τους χτύπησε στην οσφυϊκή μοίρα. Μάλιστα, μιλούν για κατάγματα, τα οποία θα τον αφήσουν εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Ο Έρικσον σε όλη του την καριέρα διακρίνεται για το «φονικό» του σουτ από τα 6,75 και για αυτόν τον λόγο είναι πολύτιμος για τις ομάδες που αγωνίζεται. Πέρυσι, σε 22 αγώνες της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης είχε 12,4 πόντους μέσο όρο σε 23:18 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Τα ποσοστά του ήταν εντυπωσιακά. Συγκεκριμένα, ο Σουηδός σούταρε με 59% στα δίποντα, 44,3% στα τρίποντα και 94,3% στις βολές.

Η Άλμπα σε μία πολύ δύσκολη σεζόν στην μετά «Ρενέσες» εποχή καλείται να αντεπεξέλθει χωρίς έναν από τους κομβικότερους παίκτες της στην επίθεση.

 

Δείτε ένα ενδεικτικό βίντεο της εκτελεστικής ικανότητας του Σουηδού σουτέρ που πετυχαίνει 254 στα 259 τρίποντα στην προπόνηση:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…