Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Αγραβάνης: «Έχουμε τρομερή ποιότητα, μας πείσμωσε ο χαμένος τελικός» [audio]

Αγραβάνης: «Έχουμε τρομερή ποιότητα, μας πείσμωσε ο χαμένος τελικός» [audio]

Αγραβάνης

Ο Προμηθέας ήταν ο μεγάλος νικητής του εντός εκ του ντέρμπι της πρεμιέρας της Basket League. Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε του Λαυρίου. Και ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα. Ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Έλληνας άσος, μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στον OverFM.gr και τον Alpha 9,89 για το τι έκανε η ομάδα του και πήρε το πρώτο της ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη:

Ποιο ήταν το κλειδί για να πάρετε το ντέρμπι;

«Νομίζω το κλειδί ήταν η ποιότητα των παικτών που έχει η ομάδα φέτος. Ήμαστε πολλοί παίκτες πολύ καλοί επιθετικά. Μέσα από την επίθεση κερδίσαμε σήμερα. Βέβαια κατά διαστήματα παίξαμε και εξαιρετική άμυνα. Όμως χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ τους αυτοματισμούς μας. Για να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα. Που το θέλουμε τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη».

Σας πείσμωσε ο χαμένος τελικός με τον Παναθηναϊκό;

«Νομίζω ότι ο χαμένος τελικός σίγουρα μπορεί να σε πεισμώσει. Δεν ξέρεις πόσες φορές θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις έναν τελικό. Πιστεύω ότι δεν δώσαμε το 100% σε εκείνο το ματς. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πανάξια. Ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Και σίγουρα αυτό σε πεισμώνει. Πρέπει να κάνει κάτι να αντιδράσεις. Να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…