Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Πρεμιέρα Για τη «Βασίλισσα» στο BCL

ΑΕΚ: Πρεμιέρα Για τη «Βασίλισσα» στο BCL

AEK 820x490 1 jpg

Σήμερα ξεκινάει η πορεία της ΑΕΚ στο Basketball Champions League. Οι «κιτρινόμαυροι» να ταξιδεύουν στην Ουγγαρία, για να αναμετρηθούν με την Σομπατέλι.

Ο προπονητής της ομάδας, Στέφανος Δέδας δεν θα έχει κανέναν απολύτως πρόβλημα, καθώς έχει όλους του παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου του Νίκου Παπά. Ο Έλληνας γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά την φανέλα της Ένωσης. Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» ανέφερε σε δηλώσεις του, πως στόχοι της ΑΕΚ είναι να πάνε υψηλά στη διοργάνωση. Μάλιστα έδωσε και σύνθημα νίκης για την αναμέτρηση με την Σομπατέλι.

Παράλληλα, η Ένωση έχει στον στόχαστρό της, τον Αμερικανό φόργουορντ – σέντερ Ίαν Χάμερ, του οποίου η περίπτωση έγινε γνωστή χθες. Αντίθετα ο Μάνι Χάρις αποτελεί παρελθόν από τον «δικέφαλο». O 32χρονος γκαρντ ζήτησε να μείνει ελεύθερος, προκειμένου να αγωνιστεί στην Κίνα.

Να σημειωθεί πως η ΑΕΚ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακός με 103-78 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Basket League.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …