Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ – Πολύ κοντά στην απόκτηση του Έρικ Γκριν

ΑΕΚ – Πολύ κοντά στην απόκτηση του Έρικ Γκριν

ΑΕΚ Έρικ Γκριν

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Έρικ Γκριν. Οι άνθρωποι της Ένωσης αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την περίπτωση του Άντονι Μπράουν, καθώς δεν επήλθε συμφωνία. Έτσι, στράφηκαν στον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, ενεργοποιώντας την κατ’ αρχήν συμφωνία που υπήρχε μαζί του.

Οι δύο πλευρές, μάλιστα, βρίσκονται, ήδη σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις, καθώς είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων. Ο Γκριν αναμένεται στην Αθήνα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, εκτός απροόπτου, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «Κιτρινόμαυρους». Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τον αγώνα απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας, για την πέμπτη αγωνιστική της Basket League. Σε κάθε περίπτωση, δε μπορεί να συμβεί τίποτα οριστικό μέχρι η ΑΕΚ να σβήσει τα δύο ενεργά ban που της έχουν επιβληθεί από τη FIBA.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, η μεταγραφή θα έχει αίσιο τέλος και ο Αμερικανός γκαρντ θα γίνει παίκτης της Ένωσης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δε θα αντικατασταθεί κάποιος από τους υπάρχοντες ξένους του ρόστερ. Το πιο πιθανό είναι να μείνει προσωρινά μόνο για τους αγώνες του Basketball Champions League ο Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ.

Την προηγούμενη σεζόν, ο Έρικ Γκριν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπαχτσεσεχίρ. Εκεί, μέτρησε 18,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ,  3,4 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 32,7 λεπτά κατά μέσο όρο. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στο NBA και συγκεκριμένα στους Τζαζ και Νάγκετς. Στην Ευρώπη έχει φορέσει τη φανέλα της Βαλένθια και της Φενέρμπαχτσε, αλλά και των Σιένα και Μπέτις. Φυσικά, ο Γκριν δεν είναι άγνωστος στον ελληνικό κοινό, καθώς είχε περάσει από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2016-17.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…