Κεντρική Γυναίκες Α2 Γυναικών – Αποχώρησε ο Έσπερος Λαμίας

Α2 Γυναικών – Αποχώρησε ο Έσπερος Λαμίας

Α2 Γυναικών

Η Ελληνική ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα πως ο Έσπερος Λαμίας δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Η ομάδα της Λαμίας αποφάσισε να αποχωρήσει και έτσι υποβιβάζεται δύο κατηγορίες.

Η σχετική ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι, το Σωματείο Έσπερος Λαμίας, με έγγραφο του, δήλωσε ότι αποχωρεί από το Πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. Σύμφωνα με το άρθρο 7 της Ειδικής Προκήρυξης της κατηγορίας υποβιβάζεται δύο Κατηγορίες. Υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.

Σύμφωνα με το άρθρο 12 της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και λόγω του ότι η αποχώρηση του σωματείου Έσπερος ΓΣ Λαμίας έγινε πριν την έναρξη του, δεν λαμβάνεται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου. Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται έχοντας ρεπό το Σωματείο που είχε προγραμματιστεί να αγωνίζεται με τον Έσπερο Λαμίας.

Επίσης, λόγω εξαιρετικών λόγων, ο αγώνας ΑΣ Κώων Ιπποκράτης – ΑΕ Σαντορίνης, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (2ος Όμιλος) της 31/10/2021, αναβάλλεται. Θα υπάρξει ενημέρωση για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…