Κεντρική Γ' Εθνική Βασίλης Μίχος- Ο Φασούλας είναι το μπάσκετ και η ΕΟΚ θα τον έχει αύριο στο τιμόνι της

Βασίλης Μίχος- Ο Φασούλας είναι το μπάσκετ και η ΕΟΚ θα τον έχει αύριο στο τιμόνι της

michos eok e1631384661294 jpg

Ο Βασίλης Μίχος, ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές που αντίκρισαν οι εθνικές κατηγορίες και ο ρέκορντμαν μάλιστα συμμετοχών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μίλησε  στο ebasket.gr και τον Αναστάση Κατσαβό,  για τις εκλογές της αυριανής ημέρας (12/9) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπου στηρίζει την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα «Πρώτα το Μπάσκετ».

Το μέλος του ΠΣΑΚ τόνισε την πολύτιμη αξιοποίηση του παλαίμαχου αθλητή στα μπασκετικά δρώμενα της χώρας μας, ενώ μίλησε παράλληλα τόσο για τον ρόλο του Νίκου Γκάλη στη νέα ημέρα της Ομοσπονδίας όσο και τη σπουδαία ομάδα που συντελεί τον συνδυασμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Μίχος:

«Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ένα restart. Η μεγάλη αθλητική και διεθνούς κύρους προσωπικότητα του Παναγιώτη Φασούλα -μέλους του FIBA Hall Of Fame- και της ομάδας νίκης Πρώτα το μπάσκετ, που έχει στελεχωθεί και αποτελείται από βετεράνους αθλητές και αθλήτριες, όπως ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Μέμος Ιωάννου, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Τσουμής, η Βάσω Στασινού, και παράγοντες και προέδρους Ενώσεων, επιστήμονες και επιχειρηματίες, με κοινές αντιλήψεις και κοινούς στόχους, που γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει διοίκηση. Θεωρώ ότι είναι οι πιο κατάλληλοι για την αυριανή νίκη των εκλογών της Ομοσπονδίας και όλοι μαζί να οδηγήσουν το άθλημα ξανά στις επιτυχίες.

Δίπλα του από τη θέση του επίτιμου πρόεδρου θα έχει τον τεράστιο Νίκο Γκάλη, που συμβολίζει την ανάσταση του μπάσκετ και την ενότητα του χώρου που πρέπει να έχει η Ομοσπονδία μας. Είναι οι μοναδικοί που θα εμπνεύσουν ξανά τα παιδιά και θα φέρουν ξανά τους φιλάθλους στα γήπεδα. Ο Παναγιώτης Φασούλας θα συνεργαστεί με όλες τις διοικήσεις των ευρωπαϊκών χωρών, εκεί που όλοι είναι πρώην αθλητές. Είναι ο μοναδικός που έχει επαφές με τους Kirilenko, Vrankovic, Danilovic, Sabonis και Turkoglu και πολλούς ακόμα για να ξεπεράσει την κρίση το άθλημα διεθνώς. Είναι μια μεγάλη μπασκετική προσωπικότητα, που επισκιάζει τις προσωπικότητες των υπολοίπων.

Ο Φασούλας είναι το μπάσκετ.

Έχοντας γυρίσει όλη την Ελλάδα έχει μιλήσει με όλα τα σωματεία. Είμαι σίγουρος ότι αύριο όλα τα σωματεία. Θα ψηφίσουν τον Παναγιώτη και τον συνδυασμό του Πρώτα το Μπάσκετ.

Για ένα αύριο καθαρό, διάφανο, οργανωμένο, ψηφιοποιημένο, καινοτόμο και κυρίως οικονομικά ανεξάρτητο για να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της εποχής μας.

Είναι ο μόνος συνδυασμός που έχει μιλήσει για τη διαιτησία, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα άμεσα υλοποιήσιμο την επόμενη μέρα. Δεν έταξαν ποτέ και τίποτα σε κανέναν. Το μπάσκετ δεν είναι επιχείρηση, ο κόσμος έχει βαρεθεί το ψέμα. Το ελληνικό μπάσκετ πρέπει να το αναλάβουν οι πραγματικοί τεχνοκράτες του αθλήματος, αυτοί που το ξέρουν άριστα και το αγαπούν παθολογικά. Μόνο έτσι θα εκτοξευθεί εκεί που του αξίζει. Η επανεκκίνηση της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης είναι μονόδρομος και αυτοσκοπός για όλους μας, γιατί πέρα, πάνω και πρώτα από όλα είναι το μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…