Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Στην Κρήτη το μπάσκετ ανθίζει εδώ και χρόνια

Στην Κρήτη το μπάσκετ ανθίζει εδώ και χρόνια

MARKAKIS BABIS 820x490 1

Η AKEN LINES και η BLUE STAR FERRIES ξανά στο πλευρό του μπάσκετ της Κρήτης, όπως ανακοίνωσε η ΕΚΑΣΚ. Η Κρήτη έχει πρόεδρο με πρόγραμμα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η ανάπτυξη του αθλήματος στην Κρήτη έχει ονοματεπώνυμο, έχει πλάνο, έχει πρόγραμμα. Εδώ και χρόνια, το νησί που σήμερα υποδέχθηκε τον τεράστιο Μίκη Θεοδωράκη, φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις. Η ΕΚΑΣΚ δεν χρωστά ευρώ, βρίσκει μεγάλες χορηγίες. Όπως αυτή της AKEN LINES και της BLUE STAR FERRIES.

 

Ο Μπάμπης Μαρκάκης, ο οποίος πανηγυρικά επανεξελέγη πρόεδρος της τοπικής Ένωσης, είναι αυτός που σχεδιάζει. Μια ισχυρή ομάδα συνεργατών δρομολογεί, υλοποιεί. Το αποτέλεσμα φαίνεται σε όλους. Δεν χρειάζεται να γράψουμε εμείς πολλά. Εδώ και χρόνια η Κρήτη είναι όχι μόνο φιλόξενο νησί για το «εθνικό μας σπορ». Είναι το σημείο αναφοράς. Και θα συνεχίσει, μετά την ανανέωση της μεγάλης συνεργασίας.

Η σχετική ανακοίνωση

«Για ένατη συνεχόμενη χρονιά οι AKEN LINES – BLUE STAR FERRIES στέκονται στο πλευρό του Κρητικού Μπάσκετ και της ΕΚΑΣΚ.

Οι δύο μεγάλες Ακτοπλοϊκές Εταιρείες συνεχίζουν να στέκονται αρωγοί, στην προσπάθεια των ομάδων μπάσκετ από την Κρήτη, παρέχοντας δωρεάν όλες τις μετακινήσεις τους, από και προς το νησί της Κρήτης.

Κοινός γνώμονας των δυο πλευρών είναι η ανάπτυξη του αθλήματος και η ανάδειξη ταλέντων, στις δύσκολες μέρες που περνάει η κοινωνία μας. Οι AKEN LINES – BLUE STAR FERRIES όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τις αναπτυξιακές προσπάθειες της ΕΚΑΣΚ.

Βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών από την Κρήτη, που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα και στις εθνικές ομάδες. Ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής ενισχύει τον αθλητισμό. Τόσο σε τοπικό, όσο και εθνικό επίπεδο, μέσω της προώθησης και ανάδειξης ανερχόμενων αθλητών από το νησί της Κρήτης.

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι χωρίς την υποστήριξη της ΑΝΕΚ LINES και της BLUE STAR FERRIES το μπάσκετ της Κρήτης δεν θα είχε την ανάπτυξη και τις επιτυχίες που σημειώνει τα τελευταία χρόνια. Μια προσπάθεια που θα συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια, με στόχο το μπάσκετ να παραμείνει το κορυφαίο άθλημα στο νησί.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Σιδηροηλίας: «Σπάει κάθε φραγμό» στον Βόρειο όμιλο της National League 1

Το «πολυβόλο» του 3ου ομίλου.. Πολλοί είναι οι νέοι που «διψούν» να παίξουν μπάσκετ, όμως …