Κεντρική NBA Σακίλ Ο’ Νιλ κατά Καϊρί Ίρβινγκ: «Νετς, διώξτε τον»

Σακίλ Ο’ Νιλ κατά Καϊρί Ίρβινγκ: «Νετς, διώξτε τον»

Ίρβινγκ

Ο γνωστός για τις «πικάντικες» δηλώσεις του, Σακίλ Ο΄Νιλ, αυτή τη φορά τα έβαλε με τον γκάρντ τον Μπρούκλιν Νέτς, Καϊρί Ίρβινγκ. Ο Αμερικανός σταρ, γνωστός -μεταξύ άλλων- και για τις θεωρίες συνωμοσίας, δεν έχει εμβολιαστεί, όπως και αρκετοί άλλοι παίκτες του NBA.

Αυτό έχει δημιουργήσει ένα γενικό πρόβλημα στον κόσμο του NBA, καθώς ακόμα δεν ξέρουν πως θα διαχειριστούν αυτή την κατάσταση. Πάνω σε αυτό πήρε θέση δημόσια ο Σακί Ο’ Νιλ και μόνο ευγενικός δεν ήταν με τον Ίρβινγκ.

«Θα πήγαινα στα γραφεία και θα τους έλεγα πετάξτε τον έξω! Έχετε ένα τρομερό δίδυμο, πετάξτε τον έξω από εδώ. Κάθε μέρα έχει ερωτηματικά για τον εαυτό του. Δεν ξέρω αν αυτό θα συμβεί, αλλά όποιος παίρνει τις αποφάσεις, πρέπει να τον διώξει», είπε ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Πέρα από τον Ίρβινγκ, ανεμβολίαστοι είναι και οι Μπράντλι Μπιλ (Γουίζαρντς), Τζος Ρίτσαρντσον (Σέλτικς), Μάικλ Πόρτερ (Νάγγετς), Άντριου Γουίγκινς (Γουόριορς), Τζόναθαν Άιζακ (Μάτζικ), ενώ λέγεται πως στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο Μάιλς Μπρίτζες των Χόρνετς. Μένει να δούμε πως θα διαχειριστούν αυτήν την κατάσταση οι παράγοντες του NBA.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

National League 1: Αλλαγή ημέρας για το Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια

Αλλαγή στο Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια λόγω καιρικών συνθηκών. Η απαγόρευση απόπλου …