Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας- Επαγγελματίες οι Μπαζίνας, Νεόφυτος και Λάγιος

Προμηθέας- Επαγγελματίες οι Μπαζίνας, Νεόφυτος και Λάγιος

Ο Προμηθέας Πάτρας έδωσε επαγγελματικά συμβόλαια σε τρεις παίκτες των Ακαδημιών του.

 

Πρόκειται για τους Νάσο Μπαζίνα, Γιώργο Νεόφυτο και Ανδρέα Λάγιο, παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια.

O Προμηθέας Πάτρας «έδεσε» με επαγγελματικά συμβόλαια σε τρεις παίκτες από τις Ακαδημίες του. Ο λόγος για τους Νάσο Μπαζίνα, Γιώργο Νεόφυτο και Ανδρέα Λάγιο.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Πάτρας

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την ενσωμάτωση των Μπαζίνα, Νεόφυτου και Λάγιου στην Ανδρική ομάδα, καθώς υπέγραψαν το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας τους, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή τους παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στις Ακαδημίες του συλλόγου. Πρόκειται για τρία παιδιά, που εντάχθηκαν από πολύ μικρή ηλικία στις Ακαδημίες του Προμηθέα και στο πρόγραμμα «ΝΟΥΣ» και ο σύλλογος νιώθει μεγάλη ικανοποίηση βλέποντας παιδιά που προέρχονται από τα «φυτώρια» να βρίσκονται πλέον σε θέση να στελεχώσουν το Ανδρικό τμήμα.

O Nάσος Μπαζίνας είναι γεννημένος το 2003, έχει ύψος 1,94μ. και αγωνίζεται στη θέση του Point Guard. Έχει κατακτήσει με τον Προμηθέα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2019, καθώς και πολλά πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων ΕΣΚΑ-Η και Πανεπαρχιακά. Επιπλέον έχει αρκετές παραστάσεις και με το Ανδρικό τμήμα, αγωνιζόμενος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γιώργος Νεόφυτος είναι και αυτός γεννημένος το 2003. Βλέπει…τον κόσμο από τα 188 εκατοστά και αγωνίζεται και αυτός στη θέση του Point Guard. Βρίσκεται στον Προμηθέα από πολύ μικρή ηλικία. Έχει αγωνιστεί στα αγωνιστικά τμήματα Μini, Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων, όντας και αυτός με τη σειρά του μέλος της «φουρνιάς» που κατέκτησε το Πανελλήνιο Παίδων.

Ο Άγγελος- Ανδρέας Λάγιος είναι επίσης γεννημένος το 2003, έχει ύψος 2,03μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των Forward. Έχει διαγράψει και αυτός με τη σειρά του μια πολύ καλή πορεία στην ομάδα από τις μικρές ηλικίες και το πρόγραμμα «ΝΟΥΣ», ήταν μέλος της ομάδας όταν κατέκτησε το Πανελλήνιο Παίδων, ενώ έχει και μία συμμετοχή με την Ανδρική ομάδα, τον Ιανουάριο του 2020 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ευχόμαστε και στα τρία παιδιά να συνεχίσουν να διαπρέπουν, ως επαγγελματίες πλέον, τόσο σαν αθλητές, όσο και σαν χαρακτήρες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Μεσίνα – «Η άμυνα στο ένας με έναν η αιτία της ήττας»

Ο κόουτς Μεσίνα φαίνεται να εστίασε στο αμυντικό κομμάτι, προσπαθώντας να εξηγήσει την ήττ…