Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρίφτης: «Πρέπει να βελτιωθούμε αυτό είναι δεδομένο»

Πρίφτης: «Πρέπει να βελτιωθούμε αυτό είναι δεδομένο»

Priftis Panathinaikos

Στο γεγονός ότι υπήρχε έλλειψη δημιουργίας στην επίθεση στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, στη συνέντευξή Τύπου, μετά το ματς με την Μονακό για την πρεμιέρα της Euroleague.

Αναλυτικά:
«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Μονακό. Έπαιξαν καλά και είχαν τον κατάλληλο ρυθμό στο παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, κυρίως στην επίθεση και χρειαζόμαστε υπομονή» τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και προσέθεσε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

«Συγχαρητήρια στη Μονακό διότι έκανε ένα καλό ματς και άξιζε τη νίκη. Είχαν καλό ρυθμό και έδειξαν ότι ήταν πιο έτοιμοι από εμάς. Για τη δική μας ομάδα το ματς ήταν πολύ κακό από την αρχή.

Στην επίθεση είχαμε έλλειψη δημιουργίας, δεν πασάραμε καλά τη μπάλα και σε κάποιες στιγμές ήμασταν στατικοί. Δυστυχώς, όταν βγάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ αλλά δεν τα βάλαμε. Πρέπει να βοηθήσουμε λίγο τους εαυτούς μας επιθετικά διότι αμυντικά δεν έχω παράπονα από τα παιδιά.

Σήμερα επιθετικά ήμασταν πραγματικά κακοί. Προφανώς ήταν το πρώτο ματς και είχαμε κάποιου είδους πίεση αλλά θα πρέπει να το διορθώσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε αυτό είναι δεδομένο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …