Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαπέτρου – «Είναι ωραίο να συζητάμε θέματα που δεν μπορούμε να συζητήσουμε στους αγώνες»

Παπαπέτρου – «Είναι ωραίο να συζητάμε θέματα που δεν μπορούμε να συζητήσουμε στους αγώνες»

Παπαπέτρου

Παρόντες στο συμβούλιο των παικτών της Euroleague στην Βαρκελώνη ήταν οι παίκτες των ομάδων της Euroleague. Ανάμεσα τους ήταν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Ιωάννης Παπαπέτρου. Παίκτες και στελέχη της διοργάνωσης αντάλλαξαν απόψεις και έκαναν αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε.

 

Στόχος του συμβουλίου ήταν ενημερωθούν οι παίκτες για όσα έγιναν στην λίγκα και πήραν γεύση για το τι θα συμβεί την ερχόμενη χρονιά. Επιπλέον ενημερώθηκαν σχετικά με τις αλλαγές στα οικονομικά της Euroleague, τα οποία άλλαξαν λόγω της πανδημίας, το πρόγραμμα και την δομή του πρωταθλήματος.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρόν στο συμβούλιο της Euroleague ήταν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου. Στάθηκε στον σεβασμό που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους και την σημασία που έχουν τα συμβούλια αυτά.

 

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου

«Ως παίκτες έχουμε όλοι σεβασμό ο ένας για τον άλλον και είναι ωραίο να ερχόμαστε εδώ και να συζητάμε διαφορετικά θέματα που δεν έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε στους αγώνες, όταν και βρισκόμαστε. Κάποιοι παίκτες είναι ήδη φίλοι, γνωριζόμαστε και έχουμε συνυπάρξει όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιοι άλλοι είναι νέοι στη διοργάνωση και είναι ωραίο να περνάμε χρόνο μαζί τους και να τους γνωρίζουμε καλύτερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στους Καβαλίερς με συμβόλαιο 10 ημερών ο Μάρκους Μόρις

Στους Καβαλίερς  ο Μόρις. Το Κλίβελαντ έχει τρεις βασικούς στα… πιτς, λόγω τραυματισμών κα…