Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ – Με φιλάθλους στο «PAOK Sports Arena»

ΠΑΟΚ – Με φιλάθλους στο «PAOK Sports Arena»

Σήμερα (17.00, 24/09) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στο PAOK Sports Arena τον Κολοσσό Ρόδου και οι φιλαθλοι μετα απο δεκαοκτώ μήνες μπορούν να  υποστυρίξουν από κοντά την ομάδα τους.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί παρουσία μόνο των κατόχων των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η είσοδος των φιλάθλων-κατόχων διαρκείας θα γίνει κατ΄εξαίρεση μόνο για τον αγώνα αυτής της Παρασκευής (24/9), από την κεντρική είσοδο του γηπέδου (VIP).

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Δικέφαλου  οι κάτοχοι διαρκείας οφείλουν να προσέλθουν στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, μαζί με το αντίστοιχο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο).

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας:

Μετά από 18 μήνες, πλησιάζει η στιγμή που θα είμαστε και πάλι μαζί στο γήπεδο! Αυτή την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, κάνουμε το πρώτο βήμα.  Επιστροφή διαρκείας στο PAOK Sports Arena…

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ mateco με τον Κολοσσό Ρόδου H Hotels, θα ξεκινήσει στις 17:00.Το παιχνίδι θα διεξαχθεί παρουσία μόνο των κατόχων των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Περιμένουμε τους κατόχους διαρκείας, αυτή την Παρασκευή. Για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την επιστροφή. Να προχωρήσουμε μαζί στο επόμενο βήμα, με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στις 2 Οκτωβρίου.

Η είσοδος των φιλάθλων-κατόχων διαρκείας θα γίνει κατ΄εξαίρεση μόνο για τον αγώνα αυτής της Παρασκευής (24/9), από την κεντρική είσοδο του γηπέδου (VIP).

Συνεχίζει η Ανακοίνωση:

Οι κάτοχοι διαρκείας οφείλουν να προσέλθουν στο PAOK Sports Arena με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, μαζί με το αντίστοιχο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών θα εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ 48 ωρών ή rapid test 24 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Επισημαίνεται ότι οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

Υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, συνεχίζεται κανονικά και καθημερινά, τόσο από το PAOK Sports Arena (10:00-18:00), όσο και OnLine, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας από τη διεύθυνση…

Δείτε την δημοσίευση της ομάδας :

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ επί της Καρδίτσας: Τα backstage της νίκης (vid)

Την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη σημείωσε ο ΠΑΟΚ επί της Καρδίτσας στο πλαίσιο της 8ης αγωνισ…