Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός – Στην αναζήτηση ακόμα για γκάρντ

Παναθηναϊκός – Στην αναζήτηση ακόμα για γκάρντ

2222

Αυτό που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός είναι να μην παρασυρθεί απο τις φιλικές του αναμετρήσεις. Και τί εννοούμε με αυτό; Να μην μείνει στις καλές εμφανίσεις (ειδικά στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»).

Πρέπει να κατανοήσουμε κάτι όλοι, Σε αυτήν την περίοδο οι ομάδες είναι όλες ανέτοιμες. Οι προπονητές δοκιμλαζουν συστήματα, ενεργοποιούν κάποιους παίκτες χαμηλότερα στο ροτέισον κλπ. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα.

Οι πράσινοι, από το δεύτερο ημίχρονο με την Παρτίζαν και μετά έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο. Πρώτα υπέταξαν με ανατροπή την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μετά κέρδισαν στον τελικό την πανίσχυρη Εφές χωρίς τον αρχηγό τους μάλιστα.

Η ομάδα του Πρίφτη έδειξε από τα φιλικά κι όλας ότι πρόκειται για μία σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα με βασική εστίαση στην αμυντική λειτουργεία. Άλλωστε, οι προσθήκες Πέρι, Ουάιτ, Φλόιντ ταιριάζουν σε αυτήν την φιλοσοφία.

Κι εδώ έρχεται το αλλά. Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει επουδενί να παρασυρθεί από όλο αυτό το κλίμα και να παραβλέψει το τεράστιο κενό που υπάρχει στο ρόστερ του. Μιλάμε φυσικά για την θέση του πόιντ γκάρντ και μάλιστα του βασικού. Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκος θα ξεκινήσει τη σεζόν χωρίς αυτήν την προσθήκη παραμένοντας και περιμένοντας στην αγορά. Eλπίζουμε να μην το πληρώσει με μία άσχημη αρχή.

Τις τελευταίες μέρες πάντως ακούγονται έντονα κάποια ονόματα όπως αυτά των πρώην NBAers Αρτσιντιάκονο και Φέρελ, αλλά και του γνωστού στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, Τζόρνταν Θίοντορ.

Μένει να δούμε πού θα καταλήξει ο Παναθηναϊκός κι αν θα συνεχίσει αυτό το «χούι» των τελευταίων χρόνων να «μπαλώνει» τις τρύπες του μεσούσης της σεζόν.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…