Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Οι Πρόεδροι το Ολυμπιακού σχολίασαν το «Μέχρι Τέλους»

Οι Πρόεδροι το Ολυμπιακού σχολίασαν το «Μέχρι Τέλους»

πρόεδροι

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, στη Συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ, αναφέρθηκαν και στο «Μέχρι Τέλους».

Όπως είπαν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, είναι από τις κορυφαίες αποφάσεις που έχουν πάρει στον Ολυμπιακό.

Οι διοικούντες των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκαν και στην εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου στην ΕΟΚ. Όπως είπαν τα αδέρφια Αγγελόπουλοι, ήδη φαίνεται η αλλαγή στη νοοτροπία της ΕΟΚ.

Σημειωτέον ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος παραβρέθηκε στο ΣΕΦ. Έτσι οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, είχαν την ευκαιρία να τον συγχαρούν από κοντά και να συζητήσουν μαζί του.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η απόφαση για το «μέχρι τέλους» ήταν δύσκολη, αλλά η καλύτερη απόφαση που πήραμε με τον Παναγιώτη. Ήταν ο μόνος τρόπος να αλλάξει η κατάσταση και δικαιωθήκαμε. Βλέπετε τις αλλαγές. Είναι εδώ ο κ. Λιόλιος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Κάποιος έπρεπε να πάρει τη δύσκολη απόφαση θυσιάζοντας κάποια πράγματα. Όλοι μας στήριξαν, μας έλεγαν να μην αλλάξουμε γνώμη. Δεν αλλάξαμε και είμαστε χαρούμενοι. Πήγε πολύ καλά αυτή η απόφαση».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Το «μέχρι τέλους» είναι η καλύτερη απόφαση που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια. Όλοι σας βλέπετε κάτι καλύτερο να έρχεται. Θέλω να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στον κ. Λιόλιο για την νίκη του και εύχομαι να πάει καλύτερα το μπάσκετ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Euroleague: Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Τιμωρεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η Euroleague για τις επιθετικές δηλώσεις του. Η Euroleag…