Κεντρική NBA NBA: Ιστορικό Top5 για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

NBA: Ιστορικό Top5 για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το περιοδικό clutchpoints.com, αναλύει τις πιθανότητες μιας ιστορικής ένταξης του Γιάννη σε Top 5. Συγκεκριμένα, η εν λόγω ιστοσελίδα, περιγράφει τα επιτεύγματα του Έλληνα αστέρα του NBA.

Όπως τονίζει, αν έχει διάρκεια στις επιτυχίες, θα μπορέσει να πετύχει ένταξή του στους πέντε κορυφαίους Ευρωπαίους του NBA.

Η ανάλυση της Αμερικανικής ιστοσελίδας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Η πορεία του στο πρωτάθλημα τον ανέβασε αρκετές βαθμίδες. Αλλά ο Αντετοκούνμπο έχει ακόμα δρόμο να διανύσει. Όσον αφορά προς τους κορυφαίους αριθμούς όλων των εποχών.

Με βάση την τρέχουσα πορεία του (δύο φορές MVP, αμυντικός παίκτης της χρονιάς, ένα πρωτάθλημα, MVP τελικών, 5x All-Star, 5x All-NBA, 4x All-Defense, όλα πριν από τα 27α γενέθλιά του), θα πρέπει να ξεπεράσει αυτούς που είναι μπροστά τελικά αν μπορεί να διατηρήσει αυτό το επίπεδο μεγαλείου, αλλά η διάρκεια δεν είναι δεδομένη για κανέναν στο ΝΒΑ.

Το ερώτημα αν μπορεί να είναι Νο 1 επιλογή σε ομάδα πρωταθλήματος απαντήθηκε καταφατικά την περασμένη σεζόν. Αρκεί να έχει γύρω του σουτέρ και χειριστές μπάλας. Ωστόσο, εάν θέλει πραγματικά να παρατείνει την καριέρα του, όταν δεν θα είναι όσο αθλητικός είναι τώρα, είναι ακόμα απαραίτητο ένα καλό τζαμπ σουτ.

Ο παίκτης ακριβώς μπροστά του σε αυτή τη λίστα έχτισε μια κληρονομιά 20 ετών από αυτό. Αν ο Αντετοκούνμπο δεν κατακτήσει ακόμη δύο ή τρεις τίτλους τα επόμενα χρόνια, κάτι που δεν είναι ακατόρθωτο, θα πρέπει να παραμείνει αποτελεσματικός για σχεδόν δύο δεκαετίες. Έτσι ελπίζει ότι θα περάσει αυτούς τους δύο τελευταίους διεθνείς θρύλους»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Χρειαζόμαστε τον έκτο παίκτη μας»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έρχεται για τη νίκη, οπότ…