Κεντρική NBA Μπελάδες για τον ανεμβολίαστο Ίρβινγκ [pic]

Μπελάδες για τον ανεμβολίαστο Ίρβινγκ [pic]

Ίρβινγκ

Ο Ίρβινγκ είναι ανεμβολίαστος και έβαλε μπελά στο κεφάλι του… Ο σταρ των Νετς, δεν πληροί τις προϋποθέσεις που υπάρχουν για να ξεκινήσει προπονήσεις. Αυτό γιατί δεν έχει κάνει ακόμα ούτε την πρώτη δόση του εμβολίου ενάντια στον κορωνοϊό.

Ο Ίρβινγκ, ανήκει στο 10% των παικτών του NBA που δεν έχουν κάνει εμβόλιο. Η συντριπτική πλειοψηφία ( 90%) των παικτών έχει κάνει έστω μια δόση εμβολίου, έχοντας αναπτύξει αρκετά αντισώματα.

Οι αθλητές ειδικά των ομαδικών αθλημάτων, πρέπει να έχουν αναπτύξει αρκετά αντισώματα, καθώς υπάρχει σωματική επαφή. Έτσι ακόμα και για τις προπονήσεις, χρειάζεται οι παίκτες να έχουν κάνει έστω μια δόση εμβολίου ενάντια στον κορωνοϊό.

Πιο ειδικά και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, επιβάλλεται δια νόμου η τέλεση έστω και μιας δόσης εμβολίου για τους αθλητές. Σε διαφορετική περίπτωση ο παίκτης δε μπορεί καν να προπονηθεί.

Ο GM των Nets, Σον Μαρκ τόνισε πως υπάρχουν παίκτες που δε θα βρίσκονται στην πρεμιέρα της προετοιμασίας. Ωστόσο ο διευθυντής των Νετς, δεν κατονόμασε τους αθλητές.

Η ανάρτηση με τη σχετική είδηση στο Twitter:

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Το NBA ευχήθηκε στον Γιάννη για τα γενέθλια του

Το ξεχωριστό βίντεο του NBA για τον Γιάννη Αντεντοκούμπο. Το NBA μέσω δημοσίευσης στα μέσα…