Κεντρική NBA Μπακς- «Ο Γιάννης είναι συγκεντρωμένος μόνο στη νίκη»
NBA

Μπακς- «Ο Γιάννης είναι συγκεντρωμένος μόνο στη νίκη»

Ο ιδιοκτήτης των Μπακς, Μαρκ Λάσρι,  έκανε δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι συγκεντρωμένος μόνο στη νίκη. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του Μιλγουόκι, κλήθηκε να σχολιάσει το supermax συμβόλαιο του Έλληνα σταρ, αλλά και τη νέα σεζόν.

 

Ο Λάσρι,  τόνισε ότι οι Μπακς ήθελαν πολύ να παραμείνει ο Αντετοκούνμπο, με αποτέλεσμα, το οικονομικό κομμάτι να μην παίξει ρόλο. Αυτό άλλωστε είναι ένα από τα πράγματα που κάνει το Γιάννη να είναι συγκεντρωμένος στο στόχο του.

Ακόμα, για τη νέα σεζόν, σχολίασε πως θα είναι πολύ δύσκολη η εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος NBA. Ωστόσο,  όπως είπε, η ομάδα με πρώτον το Γιάννη θα κάνει τα πάντα προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα. Τέλος, πρόσθεσε, ότι η ομάδα του Μιλγουόκι θα πραγματοποιήσει κάποιες ακόμα μεταγραφές.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη των Μπακς:

«Είχαμε την πίστη ότι θέλει να μείνει. Δεν έπαιξαν ρόλο τα χρήματα. Το ερώτημα του ήταν «αν μπορούμε να κερδίσουμε. Ο Γιάννης είναι συγκεντρωμένος στη νίκη.

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε τους παίκτες και θα πάρουμε και άλλους.

Έχεις καλή σχέση με τον GM. Με την ιδιοκτησία. Πάντα μπορείς να πας κάπου αλλού, αλλά εμάς μας ξέρεις, ξέρεις πόσο δεσμευμένοι είμαστε, ήταν κάποια από τα λόγια που του είπαμε στις συζητήσεις»,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στους Καβαλίερς με συμβόλαιο 10 ημερών ο Μάρκους Μόρις

Στους Καβαλίερς  ο Μόρις. Το Κλίβελαντ έχει τρεις βασικούς στα… πιτς, λόγω τραυματισμών κα…