Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μονακό – Παναθηναϊκός – Πρεμιέρα για το «Τριφύλλι» στην Euroleague

Μονακό – Παναθηναϊκός – Πρεμιέρα για το «Τριφύλλι» στην Euroleague

omadiki newspao 820x490 1 jpg

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Μονακό για να αντιμετωπίσει, απόψε στις 20.00, τους «νεοφώτιστους» στη διοργάνωση Μονεγάσκους, στην πρεμιέρα της Euroleague.

Οι «Πράσινοι» αρχίζουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα, στον εναρκτήριο αγώνα της Euroleague για τη σεζόν 2021/22.

Οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης, θέλουν να αρχίσουν με το… δεξί τη σεζόν στη διοργάνωση. Ο Δημήτρης Πρίφτης κάθεται στην άκρη του πάγκου μίας ανανεωμένης ομάδας και βρίσκεται αντιμέτωπος με τον σύλλογο που πέρυσι του στέρησε ευρωπαϊκό τίτλο. Ωστόσο από το σύνολο που κατέκτησε το Eurocup, έχουν μείνει μόλις δύο παίκτες, ο Ντεμαχί και ο Γκρέι.

Ο Έλληνας τεχνικός προέρχεται από μια επιτυχημένη τετραετία στην Ούνιξ Καζάν. Ανέλαβε τους πρωταθλητές Ελλάδας σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Όσον αφορά το απουσιολόγιο, δεν έχει υπάρξει κάποιο απρόοπτο στο «Τριφύλλι» και θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα στο Salle Gaston Medecin.

Από την άλλη μεριά, στο «τιμόνι» της Μονακό βρίσκεται ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ο οποίος έχει να διαχειριστεί πλέον μία νέα ομάδα.

Υπενθυμίζουμε, πως οι «Γάλλοι» προσέθεσαν στο ρόστερ τους τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Ντανιέλ Ιερεθουέλο, ο Σέρβος Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και ο πρωτάρης στην Ευρωλίγκα, Σεμπαστιάν Κλιβάζ από την Ελβετία.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…