Κεντρική Διεθνή Μεσίνα – «Η άμυνα στο ένας με έναν η αιτία της ήττας»

Μεσίνα – «Η άμυνα στο ένας με έναν η αιτία της ήττας»

Μεσίνα

Ο πολύπειρος προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Ετόρε Μεσίνα, κλήθηκε να σχολιάσει ακόμα μία ήττα της ομάδας του εναντίον της Βίρτους Μπολόνια.

Η Βίρτους του Τεόσντοσιτς και του Μπελινέλι φαίνεται να δημιουργεί μία «πελατειακή» σχέση με την πανάκριβη ομάδα του Μιλάνου. Έπειτα από το περσινό 4-0 στους τελικούς του πρωταθλήματος, υπέταξε για άλλη μια φορά την Αρμάνι για τον τελικό του Σούπερκοπα.

MVP ο ταλαντούχος Σάντρο Παγιόλα στον οποίον αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- ο Ιταλός κόουτς

«Ξεκινήσαμε άσχημα στο παιχνίδι και αυτό, μας επηρέασε και στη συνέχεια. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά προφανώς αυτά δεν ήταν αρκετά» ανέφερε αρχικά ενώ συνέχισε «σημαδεύοντας» το αμυντικό κομμάτι

«Όταν δέχεσαι 90 πόντους στο ένας εναντίον ενός παιχνίδι, δεν έχεις πολλές πιθανότητες να νικήσεις. Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα. Πριν το Σούπερ Καπ, είχα πει ότι είμαστε πίσω σε πράγματα που πρέπει να κάνουμε».

Ο έμπειρος τεχνικός κλείνοντας είπε «Ξεκινήσαμε λίγο αργότερα, κάποιοι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν και να καταλάβουν τι συμβαίνει. Η Βίρτους είναι πιο μπροστά κι έχει και το προνόμιο της περσινής κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο Παγιόλα είναι ένας λαμπρός παίκτης. Εμείς θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…