Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Λιόλιος: «Να μας ξαναενώσει το μπάσκετ»

Λιόλιος: «Να μας ξαναενώσει το μπάσκετ»

Λιόλιος

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για την πρώτη του Συνέντευξη Τύπου ως πρόεδρος της ΕΟΚ. Όπως είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, υπάρχει σχέδιο και όραμα.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, θα ανακοινώσει το πρόγραμμα της ΕΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Συγκεκριμένα και με χρονοδιαγράμματα τα σχέδιά μας την Τρίτη», είπε συγκεκριμένα ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ. «Να μας ξαναενώσει το μπάσκετ», λέει ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ:

«Νομίζω ότι είναι λίγο πολύ γνωστό το τι θα ειπωθεί την Τρίτη. Ουσιαστικά είναι οι προγραμματικές δηλώσεις, για το τι θα κάνουμε στη θητεία μας. Να γνωρίζουν τα σωματεία τι έχουμε σκοπό να κάνουμε με τα οικονομικά, με το θέμα της διαιτησίας, με το θέμα του προπονητή της Εθνική. Ένα προς ένα θα τα αναλύσουμε. Τα θεωρητικά δεν μου αρέσουν, είμαι πρακτικός άνθρωπος. Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν με συγκεκριμένα νούμερα τι πρέπει να κάνουμε.

Το όραμα το δικό μου και όλοι της ομάδας μας είναι να ενωθούμε. Το μπάσκετ είναι κάτι που μας έχει ενώσει. Πρέπει να φέρει ξανά τα παιδιά στο γήπεδο και πρέπει η Εθνική να μας βγάλει ξανά στους δρόμους. Ο στόχος μας είναι η Εθνική ομάδα να μας κάνει περήφανους. Το μπάσκετ ενώνει. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος. Άλλο όραμα, άλλο όνειρο»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Είναι όμοια τα ντέρμπι της Σερβίας με την Ελλάδα»

Ανυπομονεί για το παιχνίδι με τον Ερυθρό ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Για τον ενθουσιασμό που βιώ…