Κεντρική NBA Λίλαρντ: «Ήθελα να δω το ρόστερ μας να βελτιώνεται, έχω πίστη για τη νέα σεζόν»

Λίλαρντ: «Ήθελα να δω το ρόστερ μας να βελτιώνεται, έχω πίστη για τη νέα σεζόν»

Screenshot 5 560x238 1 jpg

Αισιόδοξος στις δηλώσεις του σχετικά με την νέα σεζόν με τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς φάνηκε ο Ντάμιαν Λίλαρντ . Ο Αμερικανός παίκτης μίλησε επίσης και για την επιθυμία που έχει να ενισχυθεί το ρόστερ αλλα και για τις συζητήσεις που έγιναν με την ομάδα.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωε ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής, Ντάμιαν Λίλαρντ:

“Νομίζω στο πέρασμα των χρόνων είχαμε πάντα μια ανταγωνιστική ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί. Προφανώς, στο τέλος της περασμένης σεζόν ήθελα να δω το ρόστερ μας να βελτιώνεται. Ήθελα να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Είχαμε τις συζητήσεις μας όλο το καλοκαίρι για το πώς φαινόταν και πώς μπορούσαμε να κάνουμε βήματα σε αυτή την κατεύθυνση. Έρχομαι σε αυτή τη σεζόν με πίστη ότι αυτό θα συμβεί”.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε:

“Έχουμε καθιερωθεί τόσο πολύ ως ομάδα και ως οργανισμός! Δε θέλουμε να κάνουμε κάτι για να πούμε απλώς “έκανα μια αλλαγή”. Θέλαμε πραγματικά κάτι να μας κάνει καλύτερους, κάτι που θα μπορούσε να μας στείλει στο επίπεδο που προσπαθούμε να φτάσουμε Έχουμε κάνει κάποια πράγματα που μου αρέσουν. Δεν περίμενα να πάμε εκεί έξω και να πάρουμε τον Κέβιν Ντουράντ έτσι ξαφνικά”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…