Κεντρική Β' Εθνική Κύπελλο ΕΣΚΑ: Έτοιμο να κατακτήσει την κούπα το Αιγάλεω [vid]

Κύπελλο ΕΣΚΑ: Έτοιμο να κατακτήσει την κούπα το Αιγάλεω [vid]

Β' Εθνική

Το Αιγάλεω επικράτησε  στο υπέροχο ντέρμπι με τον Παπάγο, στον άτυπο τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ για τις ομάδες της Β’ και της Γ’ Εθνικής.

Το Αιγάλεω, υπό τις οδηγίες του κόουτς Αλέξανδρου Ζαβού, επικράτησε μέσα στου Παπάγου με σκορ 92-90 και έγινε η μόνη ομάδα από τις εθνικές κατηγορίες που συνεχίζει στο θεσμό.

Το «Σίτυ» τώρα πια επωμίζεται και το χαρακτηρισμό του ακλόνητου φαβορί για την κατάκτησή του Κυπέλλου.

Στη 2η φάση του Κυπέλλου (στους «16») το Αιγάλεω θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Γλυκά Νερά. Το ματε μ την ομάδα της Β’ ΕΣΚΑ.  θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 48-51, 70-67, 90-92

Δείτε την δημοσίευση της ομάδας: 

«Μεγάλη νίκη πέτυχε το Αιγάλεω κόντρα στο Παπάγου με το σκορ 90-92 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, καθώς πέρασε στη Β’ φάση του κυπέλλου ΕΣΚΑ. Ο Μάρκος Ψημίτης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 20 π. (2) και ακολούθησε ο Γιάννης Παπαδόπουλος με 18 π. (4).
Ο Λεωνίδας Παπαδολιάς επέστρεψε στο παρκέ ύστερα από τραυματισμό δηλώνοντας πως ήταν μια δύσκολη νίκη κόντρα σε μια δυνατή έδρα και ανέφερε πως επόμενος στόχος είναι η νικηφόρα πορεία στη Β’ φάση και το κύπελλο ΕΣΚΑ στο Αιγάλεω.
“Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο με δυνατή έδρα όπου μας δυσκόλεψε. Η απουσία δύο παικτών κατά τη διάρκεια του ματς δεν μας αποσυντόνισε ευτυχώς γιατί βγήκαν μπροστά νέα παιδιά που τράβηξαν την ομάδα. Είμαστε μια ίση ομάδα που μπορούν όλοι στα κρίσιμα σημεία να βοηθήσουν. Συνεχίζουμε στην Β’ φάση του κυπέλλου αντιμετωπίζοντας τις τοπικές κατηγορίες και στόχος μας είναι να φέρουμε το κύπελλο ΕΣΚΑ στο Αιγάλεω!».


Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…