Κεντρική Ηρακλής Ηρακλής – Παρουσία φιλάθλων 570 μέρες μετά

Ηρακλής – Παρουσία φιλάθλων 570 μέρες μετά

Ηρακλής

Ο Ηρακλής επιστρέφει στο Ιβανώφειο όπου απόψε θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του. Τελευταία φορά, που αγωνίστηκε με κόσμο στο γήπεδό του, ήταν την 1η Μαρτίου του 2020.

Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται αύριο τον Ολυμπιακό, για το κύπελλο Ελλάδας, στον πρώτο τους φετινό επίσημο αγώνα, μπροστά στο κοινό τους. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Michael Finke.

Παπαδάκης: «Ο Ηρακλής να δείξει καλό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας»

Ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε για την αυριανή (22/09) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας αρχικά:

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρουμε τι επιπέδου ομάδα είναι ο αντίπαλός μας. Από εκεί και πέρα, είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας στην έδρα μας και θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο. Να προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες, που μας αναλογούν. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Εμείς θα τα δώσουμε όλα κι αυτό είναι το μότο, που θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει φέτος. Να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και φάση με τη φάση, να δούμε τι θα μας φέρει το ματς».

Ο 22χρονος παίκτης αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου. «Είναι πολύ σημαντικό ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης του ΗΡΑΚΛΗ και τον περιμένουμε να μας βοηθήσει, αρχής γενομένης από αύριο».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…