Κεντρική Basket League ΑΕΚ Έσπασε το φράγμα των 1.000 εισιτηρίων διαρκείας η ΚΑΕ ΑΕΚ

Έσπασε το φράγμα των 1.000 εισιτηρίων διαρκείας η ΚΑΕ ΑΕΚ

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι ξεπέρασε τα 1.000 εισιτήρια διαρκείας και ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη ανταπόκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ένωσης»

«Η νέα εποχή της ΑΕΚ, στο το «Παλάτι» της, στα Άνω Λιόσια, ξεκίνησε…

Η εμπιστοσύνη των οπαδών της στη σταθερά φιλόδοξη και ελπιδοφόρο αναγεννησιακή πορεία της συνιστά απαιτητή συνθήκη. Οι προσδοκίες είναι Διαρκείας. Παρά τη δύσκολη παγκόσμια συγκυρία, περισσότερο από ποτέ η στήριξη των φίλων της Ένωσης μάς καθορίζει. Η ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τούς πιστούς της, που έσπασαν το φράγμα των 1.000 εισιτηρίων Διαρκείας, αριθμός μεγαλύτερος από οποιαδήποτε άλλη περίοδο, τέτοια εποχή, στο διάβα της 6ετίας. Το αισιόδοξο μήνυμα, που «εστάλη» καταδεικνύει, ότι οι φίλοι της, δύνανται εντός Σεπτεμβρίου να καταρρίψουν το ρεκόρ της περιόδου 2019-2020, ότι ενστερνίζονται τα υψηλόφρονα, που συντελούνται ή πρόκειται να συντελεστούν στο «Σπίτι» μας, και προλειαίνουν το έδαφος για τα μελλοντικά. Ο μέγας στόχος δεν είναι ουτοπικός.

Η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας συνεχίζεται είτε από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στα Άνω Λιόσια, είτε ηλεκτρονικά.

Υπερήφανοι για την τρισένδοξη Ιστορία μας. Όλοι ΜΑΖΙ πετύχαμε τα σπουδαία. ‘Όλοι ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Όλοι ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ. ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΠΙΤΙ…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…