Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ – Αφιέρωμα στον Κολοσσό Ρόδου

ΕΣΑΚΕ – Αφιέρωμα στον Κολοσσό Ρόδου

kolosos rodou e1632473419842 820x490 1 jpg

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχίζει τα αφιερώματα στις ΚΑΕ της Stoiximan Basket League 2021-22 εν όψει της έναρξης του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, με την ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού».

Ο Κολοσσός H Hotels φιλοδοξεί να βρεθεί ξανά στα playoffs της Stoiximan Basket League. Πέρσι κατέκτησε την 7η θέση στην τελική βαθμολογία.

 

Ο Ηλίας Καντζούρης παραμένει στην τεχνική ηγεσία των θαλασσί, με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να αποτελεί τον… άνθρωπό του εντός παρκέ. Ο πολύπειρος γκαρντ ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ρόδου. Παράλληλα διατηερεί την ιδιότητα του αρχηγού. Από το περσινό ρόστερ συνεχίζει επίσης ο Σωτήρης Μπιλλής.

 

Από εκεί και πέρα, ο Κολοσσός H Hotels έκανε ιδιαίτερα σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Έκανε αίσθηση με την απόκτηση του -επί σειράς ετών NBAer- Τάι Λόσον και του -πρώην παίκτη του Ολυμπιακού- Κιμ Τιλί. Στη Ρόδο μετακόμισε επίσης ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μετά από εννέα χρόνια στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

 

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Κολοσσό H Hotels υπέγραψαν επίσης οι Σον Μίλερ, Κένι Γουίλιαμς, Στέφαν Μομίροφ, Μπλαζ Μέσιτσεφ, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Νίκος Καμπούρης, Μανώλης Χατζηδάκης και Στέργιος Πράπας.

 

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ : «Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με όνειρα και πολλή όρεξη»

Ηλίας Καντζούρης (προπονητής): «Καταρχήν να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο εμπλεκόμενο και μη στο χώρο μας. Να κυλήσουν τα πράγματα φυσιολογικά με την επάνοδο του κόσμου στα γήπεδα, που με τόση ανυπομονησία περιμέναμε.

 

Εμείς ξεκινάμε την καινούρια χρονιά με όνειρα και πολλή όρεξη. Πρωταρχικός στόχος είναι να γίνουμε καλή ομάδα, καθότι ο αμείλικτος νόμος της αγοράς δεν μας επέτρεψε να κρατήσουμε ένα κορμό από τη χρονιά που μας πέρασε. Κάθε μέρα και κάθε προπόνηση που περνάει για την ομάδα μας είναι σημαντική.

 

Προσπαθήσαμε μέσα στις δυνατότητές μας να δημιουργήσουμε ένα κράμα έμπειρων παιδιών, αλλά και αθλητών που θέλουν να κάνουν το επόμενο  βήμα και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο».

 

«Να σωθούμε γρήγορα και να κοιτάξουμε για μια θέση στα playoffs»

Βασίλης Ξανθόπουλος (αρχηγός): «Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία σε όλους. Φέτος, είναι πολύ σημαντικό ότι πιθανότατα θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα. Είναι σημαντικό για εμάς που θα έχουμε μαζί μας τον κόσμο της Ρόδου όταν θα παίζουμε στην έδρα μας, ενώ από την άλλη θα είναι επίσης ωραίο που θα πηγαίνει κόσμος και όταν θα παίζουμε εκτός.

 

Για την ομάδα μου εύχομαι να παίξουμε καλό μπάσκετ, όπως και πέρυσι, να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά να κοιτάξουμε για μία θέση στα playoffs».

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πατώντας εδώ

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…