Κεντρική Basket League Χάτσερ: Συγκίνησε με το αντίο του στο Μπάσκετ

Χάτσερ: Συγκίνησε με το αντίο του στο Μπάσκετ

Χάτσερ

Στα 37 του χρόνια και μετά από μια μεγάλη καριέρα, ο Ουίλιαμ Χάτσερ αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Τελευταία του ομάδα υπήρξε ο Ηρακλής. Στην Ελλάδα έπαιξε για τρεις ομάδες και συνολικά για 5 χρόνια στην καριέρα του. Συγκεκριμένα σε ΠΑΟΚ (2012-13, 2015-16, 2018-19), Περιστέρι (2019-20) και Ηρακλή (2020-21).

Ο βετεράνος Αμερικανός γκάρντ ανακοίνωσε την απόφασή του με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

«Τι μπορώ να πω; Αρχικώς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κύριο Ιησού Χριστό για αυτή την απίστευτη διαδρομή των τελευταίων 15 χρόνων… Είμαι ευγνώμων για τον τρόπο που ήλθαν τα πράγματα. Ευγνωμονώ τις ομάδες που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω για αυτές. Ευγνωμονώ τους προπονητές και τα μέλη των σταφ, όλους τους συμπαίκτες μου και όλους τους φιλάθλους που είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να παίξω για αυτούς. Ευχαριστώ όλους εσάς που κάνατε αυτά τα 15 χρόνια να τα μνημονεύω για πάντα. Αγάπησα το μπάσκετ από τότε που ήμουν 5 ετών. Γνώριζα εξ αρχής πως το να παίξω επαγγελματικά μπάσκετ ήταν αυτό που ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Γνώριζα πως με σκληρή δουλειά και θυσίες, κάπου στον κόσμο, θα έκανα πραγματικότητα αυτόν τον στόχο.

Ανέφερε αρχικά στο μήνυμά του, ενώ συνέχισε λέγοντας:

Είχα την ευλογία να παίξω σε 10 διαφορετικές χώρες. Έχτισα σχέσεις με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σχέσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Δεν θα αντάλλαζα με τίποτα αυτή τη διαδρομή γιατί στο τέλος της ημέρας, ο Θεός φρόντισε ώστε όλα να κυλήσουν όπως πρέπει. Ελπίζω πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να επηρέασα τη ζωή κάποιου και να την βελτίωσα, έστω και στο 1%. Ελπίζω πως οι συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια να με θυμούνται σαν έναν καλό συμπαίκτη. Σαν κάποιον που θα θυμούνται σαν αδελφό τους. Σαν κάποιον που ήταν έτοιμος να κάνει τα πάντα για αυτούς. Η μεγαλύτερή μου χαρά στο μπάσκετ ήταν οι αδελφικές σχέσεις που έχτισα με τους συμπαίκτες μου. Αυτό θα μου λείψει περισσότερο από όλα. Αποχωρώ ειρηνικά, έχοντας απόλυτη επίγνωση ότι η καριέρα μου ως επαγγελματίας παίκτης ολοκληρώθηκε.

Σας ευχαριστώ εκ νέου όλους… Από την πρώτη φορά που έπιασα την μπάλα στα 5 μου ως σήμερα, 32 χρόνια μετά. Το μπάσκετ θα είναι πάντα η πρώτη μου αγάπη»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…