Κεντρική Τελευταία νέα Αυγενάκης – «Η ΕΟΚ άφησε πίσω τη διοικητική ανωμαλία»

Αυγενάκης – «Η ΕΟΚ άφησε πίσω τη διοικητική ανωμαλία»

Αυγενάκης

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε τόσο στη νέα μορφή της Βasket League όσο και στη νέα διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Παράλληλα έκανε και αναφορά στις διαφοροποιήσεις που θα υπάρχουν στις ποινές λόγω μη αδειοδότησης.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Αυγενάκης αφού ανακοίνωσε τις αλλαγές ανέφερε πως  οι υπάρχουσες είναι πολύ αυστηρές. Ιδιαίτερα η αφαίρεση 5 εως 10 βαθμών, θα μειωθεί στους 3 εως 5 βαθμούς

Αξιοσημείωτη παραμένει η δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού πως η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης άφησε πίσω της την διοικητική ανωμαλία τονίζοντας πως: «χάθηκε πολύτιμος χρόνος με την αντίληψη του ισόβιου προέδρου»

Aναλυτικά όσα είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στην παρουσίαση της Basket League:

«Ζούμε πλέον την μπασκετική κυριαρχία των Βαγγέληδων. Ευχόμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί αρμονικά για το καλό του αθλήματος. Είναι μεγάλη χαρά που παρίσταμαι ανάμεσα σε ανθρώπους των κορυφαίων ομάδων. Άνθρωποι που επενδύουν για την ανάπτυξη του μπάσκετ και προσφέρουν για ένα ποιοτικό θέαμα. Συμπληρώνει 30 χρόνια το επαγγελματικό μπάσκετ και έχουμε δει συγκλονιστικούς αγώνες, γενιές αθλητών και θρύλους. Το φετινό πρωτάθλημα έχει μέλλον και αυτό φαίνεται από την ποιότητα.

Η ΕΟΚ διοικείται από νέα πρόσωπα, αφήνει πίσω της την διοικητική ανωμαλία. Μόνο αν ενώσουμε δυνάμεις μπορούμε να πετύχουμε. Συνεργαζόμαστε, δουλεύουμε με γρήγορες πάσες και θέλουμε πολλά και εύστοχα τρίποντα. Προχωράμε σε ρύθμιση ώστε η ποινή στις ΚΑΕ να είναι από 3 έως 5 βαθμούς για την αναστολή του πιστοποιητικού ή τη μη χορήγησή του.

Επιπλέον να τιμωρούνται με έναν βαθμό για την εκπρόθεσμη κατάθεση των εγγράφων. Εύχομαι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με γεμάτες κερκίδες και τήρηση των πρωτοκόλλων.

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με την αντίληψη του ισόβιου προέδρου. Φθάσαμε στην ώρα μηδέν».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Τελευταία νέα

Δειτε επισης

Δικαιουλάκος: Ανέλαβε την Εθνική Σλοβενίας

Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Εθνικής Σλοβενίας θα καθίσει ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος,…