Κεντρική Basket League Άρης Άρης – Φιλικά με Κολοσσό και Ηρακλή

Άρης – Φιλικά με Κολοσσό και Ηρακλή

φιλικά
Ο Άρης θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα προκειμένου στην προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας της Basket League.Αρχικά οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν τον Κολοσσό και το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή. Ωστόσο και τα δύο παιχνίδια δεν θα γίνουν παρουσία φιλάθλων, αφού ο Άρης αποφάσισε τα ματς αυτά να είναι κεκλεισμένων των θυρών.Εξάλλου σε αυτή τη χρονική περίοδο, σημασία έχει να διορθωθούν κάποια πράγματα στην εικόνα της ομάδας από τον Γιάννη Καστρίτη και όχι το αποτέλεσμα του αγώνα. Γι’ αυτό και ο προπονητής του Άρη θέλει να γίνουν χωρίς κόσμο προκειμένου να δουλέψει με την ομάδα του, απέναντι σε αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει μέσα στη χρονιά.

Η επίσημη ανακοίνωση του Άρη:

«Δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, θα δώσει ο ΑΡΗΣ μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα (20/9), στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το ξεκίνημα της Stoiximan Basket League.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό H Hotels την Τετάρτη 22/9 στις 17:00 και τον Ηρακλή το Σάββατο 25/9 στις 16:00.

Αμφότεροι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο «Nick Galis Hall» και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …