Κεντρική NBA «Αδειάζει» τον Σίμονς ο ιδιοκτήτης των Ουόριορς

«Αδειάζει» τον Σίμονς ο ιδιοκτήτης των Ουόριορς

Σίμονς

Ο Μπεν Σίμονς έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να παίξει για τους Φιλαδέλφεια Σίξερς αυτήν την σεζόν. Μάλιστα, η τελευταία συνομιλία με την ομάδα έγινε στα τέλη Αυγούστου όπου και ενημέρωσε για τις προθέσεις του.

Ο Αυστραλός επιμένει να μην εμφανιστεί στο τρέινινγκ κάμπ των Σίξερς, κάτι που επιβεβαίωσε και ο διάσημος ρεπόρτερ Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.

Ο Σίμονς προτείνεται σε όλες τις ομάδες στην προσπάθειά του να γίνει ανταλλαγή, η επόμενή του πάντως δεν θα είναι σίγουρα οι Ουόριορς. Αυτό το επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ σε δηλώσεις που παραχώρησε τονίζοντας ουσιαστικά ότι δεν «ταιριάζει» απλά στην ομάδα του.

«Με αρκετούς τρόπους ο Μπεν Σίμονς δεν ταιριάζει σε αυτό που κάνουμε. Κοστίζει πολλά. Μπορεί να τελειώσει τα παιχνίδια; Δεν το γνωρίζω. Είναι πολύ ταλαντούχος. Το πρόβλημα είναι το εξής: έχουμε στο ρόστερ μας τον Ντρέιμοντ Γκριν. Ο Ντρέιμοντ κι ο Σίμονς έχουν αρκετές ομοιότητες, με την έννοια πως κανείς από τους δύο δεν σουτάρει και εστιάζουν περισσότερο στις ικανότητες τους να οργανώνουν και να πασάρουν. Αυτό είναι το ένα θέμα. Το μισθολογικό ζήτημα είναι το δεύτερο».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…