Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αρμάνι μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 84-74: Την κέρδισε ξανά

Αρμάνι μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 84-74: Την κέρδισε ξανά

milano 1 820x490 1 jpg

Αρμάνι Μιλάνο και ΤΣΣΚΑ Μόσχας συναντήθηκαν ξανά ύστερα από τον μικρό τελικό της Κολωνίας, εκεί όπου είχε επικρατήσει και πάλι η Ιταλική ομάδα.

Η Μιλάνο υποδέχτηκε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague. Οι Ιταλοί με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, ήταν πολύ καλύτεροι σε όλο το υπόλοιπο ματς και δεν άφησαν περιθώριο στην ομάδα του στρατού. Για την Αρμάνι βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα η τριάδα Ροντρίγκεθ, Σίλντς και Μέλι ενώ από την άλλη μεριά ποσπαθούσε σχεδόν μόνος του στο τέλος ο Λούντμπεργκ. Στα ρηχά ο Μήτογλου, ενώ η ΤΣΣΚΑ περιμένει με αγωνία να μάθει τι συμβαίνει με Μιλουτίνοφ.

Το παιχνίδι

Η ΤΣΣΚΑ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και δεν φάνηκε να επηρεάζεται από τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ μόλις στο δεύτερο λεπτό. Η πρώτη περίοδος είχε πολύ γρήγορο ρυθμό. Αυτό φάνηκε να ευνοεί την Ρώσικη ομάδα που πήρε κεφάλι στο σκορ με 29-21, με τον Νικίτα Κουρμπάνοφ να έχει εκείνη τη στιγμή 8 πόντους.

Στη δεύτερη περίοδο η Αρμάνι με μπροστάρη τον νεοαποκτηθέντα Devon Hall, ισορρόπησε το παιχνίδι γρήγορα. Oi δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το ημίχρονο, όπου και συνέχισε να προηγείται η ΤΣΣΚΑ για μόλις έναν πόντο με σκορ 45-44.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Με τον Σίλντς να παίρνει μπροστά η Αρμάνι πέρασε μπροστά στο σκορ και απο το 25΄και μετά δεν ξαναβρέθηκε πίσω.

Τα δεκάλεπτα: 21-29, 44-45, 62-59, 84-74.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…