Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Το φιλικό με Ηρακλή και τα συλλυπητήρια σε Πρίφτη

Άρης: Το φιλικό με Ηρακλή και τα συλλυπητήρια σε Πρίφτη

Πρίφτης

Τον Ηρακλή θα αντιμετωπίσει ο Άρης, στο τρίτο του φιλικό. Το παιχνίδι θα γίνει στο Ιβανώφειο την Τρίτη. Στο μεταξύ, η ΚΑΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατο του πατέρα του Δημήτρη Πρίφτη. Αναλυτικά:

“Τον τρίτο αγώνα προετοιμασίας του εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του θα δώσει ο ΑΡΗΣ, ο οποίος την Τρίτη 14/9, στις 18:00, θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα δώσει το τελευταίο τεστ της πριν από τον αγώνα Κυπέλλου του Σαββάτου (18/9) στη Λάρισα, απέναντι στην τοπική ομάδα. Η αναμέτρηση με τον Ηρακλή θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ συνεχίστηκε τη Δευτέρα 13/9 με μία πρωινή προπόνηση, ενώ το απόγευμα οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας θα κάνουν βάρη. Απών από την προπόνηση ήταν ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Στέλιος Πουλιανίτης”.

Συλλυπητήρια σε Πρίφτη

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Σταμάτη Πρίφτη, πατέρα του επί σειρά ετών προπονητή της ομάδας μας και νυν κόουτς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Δημήτρη Πρίφτη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στον Δημήτρη Πρίφτη και την οικογένειά του για την απώλεια που βιώνουν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον εκλιπόντα…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…