Κεντρική Ειδήσεις Αγγελόπουλος: “Με σπαμποτάριζε ο Πρόεδρος του Παλαιού Φαλήρου”

Αγγελόπουλος: “Με σπαμποτάριζε ο Πρόεδρος του Παλαιού Φαλήρου”

aggelopoulos dimitris

ανακοίνωσή του… “το  Δ.Σ του Α.Ο.Π.Φ. στις 03 Σεπτεμβρίου 2021, παρόντων όλων των μελών του, έκανε δεκτή την εισήγηση του Μιχάλη Μουρκάκου, αρχηγού του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου και επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος, όπως αυτή είχε οριστεί με απόφαση του Δ.Σ στις 28-7-2021, απομάκρυνσης του Δημήτρη Αγγελόπουλου από την διοικητική επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου. Η απόφαση λήφθηκε με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του ΑΟΠΦ. Αναμφίβολα ήταν μία δύσκολη απόφαση για όλους, υπήρχαν όμως ξεκάθαρα διαφορές απόψεων στη στρατηγική και τους στόχους, αλλά και στον τρόπο λειτουργίας του τμήματος και λήφθηκε με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. 

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φ.

Νίκος Δέτσης”.

 Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος “απάντησε” στην παραπάνω ανακοίνωση του Παλαιού Φαλήρου, υπογραμμίζοντας:

«Απάντηση Δημήτρη Αγγελόπουλου στον κ. Δέτση

Δεν μπορεί να τελειώσει κάτι που στην πραγματικότητα δεν άρχισε ποτέ. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι ο σκοπός του κ. Δέτση δεν ήταν ο εκσυγχρονισμός και η βαθιά ανανέωση στο τμήμα του μπάσκετ, αλλά τα βαθύτερα αίτια του ήταν η αποδόμηση μου και κυρίως μετά τις εκλογές . Δυστυχώς κάποιος μπορεί να βοηθήσει μόνο αυτούς που θέλουν να βοηθηθούν κι όχι αυτούς που θέλουν να παραμένουν στην εξουσία χωρίς να έχουν καμία γνώση του αντικειμένου (Δέτσης – Σμυρνιώτης).

Είμαι γέννημα θρέμμα Παλαιό Φάληρο, έχω περπατήσει επί 66 χρόνια κάθε γωνιά του κι έχω μιλήσει με κάθε άνθρωπο σε αυτή την πόλη. Πρώτη φορά, δυστυχώς, διαπίστωσα έναν πρόεδρο, ο οποίος με σπαμποτάριζε τόσο από την επιθυμία να συνδράμω οικονομικά, όσο και να φέρω χρήματα στο σύλλογο. Στην πορεία κατάλαβα ότι υπήρχε ένας μεγάλος φόβος μην ισχυροποιηθώ. Από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι δεν θέλω να βρίσκομαι σε θέση εξουσίας αλλά θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο της πόλης μου. Ακόμα και μία πρόταση μου 500 χιλιάδων ευρώ που κατέθεσα στο διοικητικό συμβούλιο και στον ίδιο δεν έτυχαν κάποιας σοβαρής απάντησης. Το κερασάκι στην τούρτα, δυστυχώς, ήρθε όταν με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και καταπληκτικός άνθρωπος, ο Μιχάλης Μουρκάκος, ο οποίος μου είπε ότι η πρόταση αποπομπής μου στο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε ερήμην του και χωρίς να το γνωρίζει. Ακόμα και ο πλέον αφελής πια καταλαβαίνει τι γίνεται μέσα σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/5)

Τα φώτα στραμμένα στο Βερολίνο «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (24/5) με …