Κεντρική Ηρακλής Δοκιμές από Σκουρτόπουλο στη φιλική ήττα του Ηρακλή από Απόλλωνα Πατρών

Δοκιμές από Σκουρτόπουλο στη φιλική ήττα του Ηρακλή από Απόλλωνα Πατρών

iraklis jpg

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το φιλικό παιχνίδι του Ηρακλή απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών. Ο Τόνι Ντάγκλας πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς της Κυριακής, στη διάρκεια του οποίου ο Σκουρτόπουλος έκανε διάφορες δοκιμές. Aπό την άλλη, ο Απόλλων Πατρών έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά το ματς με τον Παναθηναικό, στο οποίο άρεσε.

Η ΚΑΕ Ηρακλής αναφέρει:

“Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πάτρας με 83-79, στο κλειστό της Περιβόλας, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, που έδωσαν οι «κυανόλευκοι», σε διάστημα τριών ημερών.

Χρόνο συμμετοχής πήρε ο Toney Douglas, ενώ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δοκίμασε πράγματα, τα οποία δουλεύονται στις προπονήσεις.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα αντιμετωπίσει αύριο (06/09), στις 17:00 τον Προμηθέα, στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος” και στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Σκουρτόπουλος: “Είμαστε καινούργια ομάδα, να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας”

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ υποστήριξε: “Αυτά τα παιχνίδια βοηθάνε και γι’ αυτό αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε στην Αθήνα και την Πάτρα, για να παίξουμε τρία δυνατά φιλικά. Ο βαθμός ετοιμότητάς μας δεν είναι σίγουρα αυτός που πρέπει, αλλά θέλαμε να δούμε που βρισκόμαστε, γιατί είμαστε μια τελείως καινούργια ομάδα. Πρέπει να δούμε τις αδυναμίες και τα καλά σημεία, έτσι ώστε με τις προπονήσεις και τα τρία φιλικά που απομένουν, μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, να μπορέσουμε να δουλέψουμε στις αδυναμίες αυτές. Το μεγάλο στοίχημα για μας είναι να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είναι 11 καινούργια παιδιά, με τελείως διαφορετική συμμετοχή πέρυσι στις ομάδες τους, που πρέπει να χτίσουνε μια νέα ομάδα. Είμαστε αυτή τη στιγμή μαζί κάτι παραπάνω από δυο βδομάδες και πέντε μέρες με τον Douglas, που είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας. Σήμερα (05/09), έπαιξε για πρώτη φορά με τα υπόλοιπα παιδιά, έχει κάνει μόνο δυο προπονήσεις, αλλά εμείς πρέπει να τον βάλουμε στην ομάδα. Είναι για μας απαραίτητο. Είναι ένα στοίχημα με το χρόνο, να παρουσιάσουμε το συντομότερο δυνατό την καλή εικόνα της ομάδας”.

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 42-41, 65-59, 83-79

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Νίκος Βετούλας): Coleman 17(1), Montgomery 9(1), Barefield 8(2), Τσιακμάς, Τσαλμπούρης 16(3), Διαμαντάκος 8, Δίπλαρος 14(3), Μολφέτας, Μπαζίνας, Davis 11(1).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Woolridge 12(1), Finke 4, Φίλλιος, Αγραβάνης 7, Taylor 15(2), Χαριτόπουλος 9(1), Κουζέλογλου 5(1), Douglas 7(1), Turner Jr. 11(2), Παπαδάκης, Lynch 9.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…