Κεντρική Ελλάδα Τεράστιος Γκαγκαλούδης: Μαζεύει ρούχα και τρόφιμα για τους πυρόπληκτους

Τεράστιος Γκαγκαλούδης: Μαζεύει ρούχα και τρόφιμα για τους πυρόπληκτους

Γκαγκαλούδη

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης αποδεικνύει πόσο μεγάλος άνθρωπος είναι εκτός από μεγάλος παίκτης. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής πήρε την πρωτοβουλία, ώστε να συγκεντρώσει τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, τα οποία θα δοθούν στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα.

Αναλυτικά:

«Σας παρακαλώ ξαναλέω αν και η ανταπόκριση μέχρι στιγμής είναι καλή έως αύριο στις 10 το βράδυ όλοι να πάμε ότι μπορούμε ρούχα τρόφιμα παιχνίδια στη διεύθυνση Αγ. Κυριακής 24Α στο παλαιό Φάληρο… Όλη μέρα θα είναι ο Marios Chalkiadakis να τα παραλαμβάνει και μετά τις 8,30 θα είμαι και εγώ….10 θα φύγει το φορτηγό.. Κάντε ρε παιδιά όλοι ότι μπορείτε η κατάσταση είναι τραγική…

Κόσμος δεν έχει ρούχα παιδιά δεν έχουν παιχνίδια δεν έχουν σπίτι δεν έχουν τίποτα… Μπορούμε όλοι μαζί… Σας ευχαριστώ για την στήριξη σ αυτήν την προσπάθεια… Σε όλους που μου γράφουν μπράβο δεν χρειάζομαι καμία επιβράβευση… Δεν κάνω κάτι… Κάνω απλά το αυτονόητο…. Πάμε γερά 1 μέρα έμεινε να μαζέψουμε όσο περισσότερα πράγματα μπορούμε… Συνάνθρωποι μας μας χρειάζονται…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…