Κεντρική Basket League Στη θέση του Ελληνιάδη ο Μιχάλης Ρωμανίδης

Στη θέση του Ελληνιάδη ο Μιχάλης Ρωμανίδης

romanidis aris scaled

Μια παλιά δόξα της ομάδας, επιστρέφει στα διοικητικά του Άρη. Ο Μιχάλης Ρωμανίδης, αντικαθιστά στη θέση του συμβούλου της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων», Σταύρο Ελληνιάδη. Ο  δεύτερος, αποχώρησε πριν λίγες ώρες από την αντίστοιχη θέση για να γίνει αλλαγή σκυτάλης στο διοικητικό γίγνεσθαι της ΚΑΕ.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Ρωμανίδης:

Ο Ρωμανίδης Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άρη με τον οποίο έκανε μεγάλη καριέρα. Ο παλαίμαχος άσος, ως μέλος της ομάδας του Άρη, κατέκτησε 8 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα. Ακόμα, υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελλάδας, η οποία το 1987 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ευρώπης, κόντρα στην κραταιά τότε ομάδα της ΕΣΣΔ.

Η ανακοίνωση του Άρη και οι πρώτες δηλώσεις Ρωμανίδη:

«Ο Μιχάλης Ρωμανίδης επέστρεψε στο «σπίτι» του: Τον ΑΡΗ. Και μετά την επίτευξη της συμφωνίας ώστε να αναλάβει το πόστο του Ειδικού Συμβούλου της Διοίκησης, έδωσε το σύνθημα για την προσπάθεια που επιχειρείται στην ομάδα.»

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Μιχάλη Ρωμανίδη στην ομάδα μας.

Ο Μιχάλης Ρωμανίδης θα είναι Ειδικός Σύμβουλος της Διοίκησης (Basketball Advisor) και θα εκπροσωπεί τον ΑΡΗ σε συνεδριάσεις φορέων του αθλήματος (ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ, ΚΕΔ κ.τ.λ.) που θα λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα. Παράλληλα, θα είναι παρών σε όλους τους αγώνες των της ομάδας.

Ο Μιχάλης Ρωμανίδης συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τον ΑΡΗ. Ήταν αθλητής της ομάδας από τα τμήματα υποδομής και φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας από το 1982 έως το 1992. Ήταν αναπόσπαστο μέλος της ομάδας που «έχτισε» την Αυτοκρατορία του ΑΡΗ.

Με τον ΑΡΗ κέρδισε το πρωτάθλημα οκτώ φορές (1983, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991) το κύπελλο έξι φορές (1985, 1987, 1988, 1989, 1990, 1992), το Super Cup το 1986, ενώ συμμετείχε και στα τρία φάιναλ φορ Κυπέλλου Πρωταθλητριών στα οποία έδωσε το «παρών» η ομάδα μας, το 1988, το 1989 και το 1990. Επίσης, αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα το 1987.»

«Η ΚΑΕ τον καλωσορίζει ξανά στην οικογένεια του ΑΡΗ και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».

Μιλώντας στο arisbc.gr δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στον ΑΡΗ. Ευελπιστώ να βοηθήσω την ομάδα και τη διοίκηση στο δύσκολο έργο που έχει. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να συμβάλω στην προσπάθεια που κάνει την ομάδα.

Αποδέχτηκα την πρόταση της διοίκησης με χαρά. Με την εμπειρία της ενασχόλησής μου με άλλες ομάδες, πιστεύω ότι θα βοηθήσω στο δύσκολο έργο που έχει η διοίκηση για να κάνουμε μία καλή χρονιά και η ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματά της.

Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και τον καλώ κι εγώ από την πλευρά μου για να βοηθήσει αυτήν την προσπάθεια. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μία καλή χρονιά, σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα. Ευελπιστώ ότι η ομάδα θα παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και θα δώσει χαρά στον κόσμο».

Δείτε την ανάρτηση των «κιτρινόμαυρων», στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter:

https://twitter.com/ARISBCgr/status/1430823480996544515

https://twitter.com/ARISBCgr/status/1430828299882729472

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…