Κεντρική Basket League Στα Λιόσια παραβρέθηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος

Στα Λιόσια παραβρέθηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος

Αγγελόπουλος

Υπό το βλέμμα του προέδρου της Ένωσης διεξήχθη η προπόνηση της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο κύριος Μάκης Αγγελόπουλος, επισκέφτηκε το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στα  Άνω Λιόσια και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας του. Η προπόνηση έγινε την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ήταν όλοι παρόντες.

Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, συνομίλησε με το τεχνικό επιτελείο, καθώς επίσης και με τους παίκτες. Ακόμα, ο Μάκης Αγγελόπουλος, εξέφρασε την επιθυμία να γνωρίσει τα νέα πρόσωπα της  ομάδας. Έτσι, στο περιθώριο των ασκήσεων, συναντήθηκε στο γυμναστήριο, με τον Κβίνο Κολόμ, με τον οποίο είχε ολιγόλεπτη συνομιλία.

Ο κ. Αγγελόπουλος, θέλησε με την παρουσία του να τονίσει τη στήριξη της διοίκησης στο πλάνο, το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους παίκτες της ομάδας. Ακόμα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, συναντήθηκε με τον venue manager των «κιτρινόμαυρων», Γιώργο Πραχαλιά. Τέλος, όπως είναι φυσικό, οι παίκτες της «ομάδας της προσφυγιάς», έμειναν εντυπωσιασμένοι από το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ και περιμένουν να το δουν γεμάτο κόσμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Γιαννάκης – «Τεράστια η απώλεια του Ίβκοβιτς»

Ήταν η σειρά του «Δράκου» του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης,  σχολίασε το θάνα…