Κεντρική Elite League Πυρόπληκτοι: Έμπρακτη στήριξη από το Μαρουσι

Πυρόπληκτοι: Έμπρακτη στήριξη από το Μαρουσι

marousi foties2

Το Μαρούσι εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο που βοήθησε έμπρακτα συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Σε μια ανθρωπιστική κίνηση έχει προχωρήσει εδώ και μέρες ως γνωστόν το Μαρούσι, αφού συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα καταλήξουν στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πρόσφατες μεγάλες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα.

Όπως τονίζει η ομάδα των Βορείων Προαστίων, ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε συγκινητική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμαρουσίου:

«Κάνοντας πράξη το Υπηρετείν, κληθήκαμε όλα τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου να προσφέρουμε βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και συγκινητική! Σε τέσσερις μόνο ώρες συγκεντρώσαμε και διευθετήσαμε 6 μεγάλες παλέτες με αγαθά πρώτης ανάγκης, τα οποία την Πέμπτη 12/08/2021 παραδόθηκαν σε ταχυμεταφορική εταιρεία για να συγκεντρωθούν στο διακομιστικό κέντρο του Βόρειου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας παραδοθούν σε πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

 

Το ΔΣ και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου μας ευχαριστούν εκ βάθους καρδιάς τα μέλη, φίλους, γονείς αθλητών, παίκτες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης για την προσφορά τους, τους χορηγούς του Συλλόγου Clean Contol, Κάβα Δέκα, Πρατήριο Καυσίμων Ιατρίδης, Φούρνος Παπασυμεών για τις ιδιαίτερες προσφορές τους και τον καλαθοσφαιριστή μας Ιωάννη Γκαγκαλούδη που με τις ενέργειές του μεγάλη πολυεθνική εταιρεία που θέλει να τηρηθεί η ανωνυμία της προσέφερε μία σημαντική ποσότητα προϊόντων και φαρμάκων.

 

Ο Σύλλογός μας θα στέκεται αρωγός σε κάθε περαιτέρω ανάγκη στήριξης των πυρόπληκτων περιοχών με οποιοδήποτε τρόπο είναι δυνατό και θα παραμείνει ενεργός στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τις πυρόπληκτες περιοχές.

Γ.Σ.Αμαρουσίου»
marousi foties
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς με Μπαρτσελόνα

Στη διάθεση του κόσμου από αύριο τα εισιτήρια με Μπερτσελόνα, ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. …